Carp Whisperer – SE4 Hivisual Pop up

Met de SE4 Hivisual pop ups kun je nu een drijvend aas montage gebruiken waarbij het haakaas dezelfde uitstraling heeft als de omringende boilies! Volgens authentiek recept van Ernesto Kamminga

8,99

Artikelnummer: SE4FP Categorie: Tags: , , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

SE4 Hivisual Pop up

SE4 Hivisual Pop up is een drijvende boilie speciaal gemaakt om te gebruiken voor pop-up rigs en of snowman presentaties voor het karpervissen. Gemaakt van een uitgekiende sterk visuele pop up boilie mix met daarin dezelfde attractors verwerkt als de zeer succesvolle SE4 boilies. Doordat we deze pop ups niet maken van een standaard pop up mix en vervolgens nasoaken met flavour vis je met een hele andere kwaliteit haakaas. Dit betekent dat we bij onze visueel attractieve pop ups de natuurlijke appetite stimulators verwerken in de boilie mix. Met andere woorden; Je kunt nu een pop-up montage gebruiken waarbij het haakaas zijn attractie zeker 24 uur lang zal afgeven! Omdat het haakaas dezelfde voedselprikkel heeft als de normale voer boilies voorkom je dat een karper argwaan krijgt!

Om het maximale drijfvermogen te behouden van deze drijvende boilies is het goed om het aas niet te doorboren. Dit betekent dat je het aas het beste kunt bevestigen middels een stukje bait floss. Aan de andere kant is het drijfvermogen zo goed van ons haakaas dat je niet heel veel aan drijfvermogen gaat inboeten mocht je het aas wel doorsteken met een boilie naald. Anderzijds is het ook mogelijk om de pop up boilies te bevestigen met een bait screw of een bait swivel. Hiermee draai je een soort schroef in de boilie en voorkom je dat het aas kan inwateren.

Top tip Carp Whisperer: Doe eens een klein scheutje activator liquid naar keus over je pop up boilies en laat dit een aantal dagen intrekken! Het haakaas zal nu nog sneller attractie afgeven. Hierdoor kun je eenvoudig single hookbait vissen. In het bijzonder is het een geweldige tactiek om springende vissen aan te gooien!

Ook verkrijgbaar als Squid, SA7 hivisual pop up boilies!

Eigenschappen:

 • Goed drijfvermogen
 • Met extra feeding triggers
 • Voedsel prikkel is nagenoeg identiek aan de SE4 boilie
 • Speciaal ontwikkelt voor pop-up- en snowman presentaties
 • Ideaal om te gebruiken i.c.m. onze SE4 en SA7 boilie range
 • Ontwikkeld door Ernesto Kamminga
 • Met de 12 mm heb je een perfecte combinatie met onze 15mm Boilies
 • Verkrijgbaar in 12mm en 16mm
Diameter

12 mm, 14 mm, 16 mm

5 beoordelingen voor Carp Whisperer – SE4 Hivisual Pop up

 1. marcel (geverifieerde eigenaar)

  zeer goed drijfvermogen top gewoon

 2. Kevin N.

  Heft het gewicht van boilie mooi op. Nieuwe pr graskarper op gevangen. Dikke prima.

 3. Wesley M.

  Top gewoon top

 4. sven k.

  Goed drijfvermogen, opvallend licht en opvallend :+1:

 5. Alexander s.

  Mijn favoriete pop ups van CW. Ik vis ze met chod rig of snow man. Geur en drijf vermogen is uitstekend.

Een beoordeling toevoegen