Carp Whisperer – Squid HYBRIDE Wafter

Hybride hookbaits zijn gemaakt van onze zeer succesvolle Squid Liver zinkende boilie mix en afgetopt met een deel SE4 Hivisual pop up mix. Dit is de perfecte half’n half boilie om te gebruiken op wateren waar de karpers zeer moeilijk vangbaar zijn!

11,99

Bekijk verlanglijst

Artikelnummer: HWSSE4 Categorieën: , Tags: , , , , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Squid Hybride Wafter

De Squid Hybride Wafter is een wafter boilie welke gemaakt is uit een deel pop up mix en een deel normale zinkende boilie mix. Hierdoor zal het deel wat bestaat uit zinkende boilie mix, na inworp altijd naar onderen gericht zijn. Wat betekent dat het pop gedeelte altijd naar boven gericht zal zijn. Het idee achter dit speciaal haakaas is om het gewicht van de haak op te heffen. En daarbij zal dit aas de inhakingsefficiëntie van de rig aanzienlijk verhogen. Immers deze boilie is door zijn ingebouwde zwaartepunt het perfecte haakaas om de haak keer op keer naar de onderlip te sturen! Daar komt nog bij dat deze speciale Squid – SE4 wafters lichter van gewicht is dan een normale zinkende boilie. Waardoor deze zich ondanks het extra gewicht van de karperhaak zich veel natuurlijker zal gedragen. Met als doel dat de karper ons haakaas zonder argwaan zal opzuigen!

Het zinkende deel is gemaakt van dezelfde basismix als de zeer succesvolle Squid liver, het drijvende gedeelte is gemaakt van hivisual SE4 pop-up mix. Met dit haakaas kun je zelfs de meest schuwe karper te slim af zijn temeer omdat je nu de inhaking zeer exact kan sturen.

Het principe is eenvoudig; bij opname van een Hybride Hookbait zal de haak perfect onder in de bek komen te liggen. Wanneer de rig goed in balans is kan de haakpunt direct in de onderlip penetreren. Een ander groot voordeel is; dat deze half’n half boilies niet in de bovenste laag van het sediment verdwijnen. Hierdoor zijn de Hybride boilies visueel een stuk attractiever dan een normale zinkende boilie. Naast de hybride hookbaits hebben we ook de half boilie waar mee je met iedere aas een wafter kunt maken!

Eigenschappen Hybride Wafter:

  • Met extra feeding triggers
  • Combinatie van Squid Liver en SE4 Hivisual pop up mix
  • Speciaal ontwikkelt om de inhakingsefficiëntie te verhogen
  • Ideaal om te gebruiken i.c.m. onze SE4 of Squid liver boilie range
  • Haakaas met onbalans
  • 100 gram per pot

 

Verkrijgbaar in 15mm en 20mm.

Diameter

15 mm, 20 mm

1 beoordeling voor Carp Whisperer – Squid HYBRIDE Wafter

  1. Jorg (geverifieerde eigenaar)

    Dit is toch wel het beste haakaas wat ik de afgelopen jaren heb gebruikt, een enorme vangkracht zit er in deze wafter. Perfect gebalanceerd en goede hardheid zodat die lang aan de hair blijft zitten!

Een beoordeling toevoegen