Carp Whisperer – Quick Change Leaders (3st)

De Quick change leader kan gebruikt worden voor zowel het inline loodsyteem als ook voor het vissen met een lead clip. Dit maakt deze karper leaders heel veelzijdig in gebruik. Uiteraard voorzien van onze snel wissel systeem. Hierdoor is het vervangen van een karper rig een fluitje van een cent! Onze kant en klare leaders voor het vissen op karper worden zorgvuldig met de hand geknoopt. Hierdoor weet je zeker dat je met een betrouwbare leader vist die snel afzinkt en zeer schuurbestendig is!

9,50

Artikelnummer: QCL Categorieën: , Tags: , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Quick Change Leaders

Quick Change Leaders kunnen gebruikt worden voor zowel inline als ook lead clip systemen. Voor inline loodsystemen raden wij aan om eerst een CW Tail Rubber op de leader te schuiven en vervolgens het inline lood. Door het tapse deel van de tail rubber wat in het lood zit komt de wartel snel los. Op deze manier kun jezelf eenvoudig een no escape inline loodsysteem maken. Hierdoor kan de karper niet middels het kopschudden het loodgewicht gebruiken om de haak te lossen.

Daarnaast zijn deze leaders ook snel om te bouwen tot een lead clip systeem. Doormiddel van een lead clip en een tail rubber op de leader te schuiven heb je al een gebruiksklare lead clip systeem. Het enige wat je dan nog moet doen is een stuk lood in de lead clip hangen. En natuurlijk even de tail rubber op zijn plek schuiven! Concluderend is dit een multi functionele karper leader die je voor verschillende soorten loodsystemen kunt inzetten!

We raden aan om de leaders middels een lus in lus verbinding te bevestigen aan de hoofdlijn. Je maakt daarvoor een lus in je hoofdlijn middels een figure and 8 loop. Vervolgens steek je deze lus door de lus van de leader. Waarna je de leader als het ware aan de hoofdlijn lust. Daarna trek je de lussen in elkaar en de verbinding is klaar! Tevens handig om van leader te verwisselen

Alle CW leaders worden zorgvuldig met de hand geknoopt van alleen de allerbeste karperspullen uit onze gamma. Hierdoor kan jij zorgeloos met het perfecte Quick Change systeem vissen! Die zich niet alleen onderscheidt in betrouwbaarheid, maar vooral door zijn vangkrachtige werking! Naast dit loodsysteem hebben we ook de kant en klare Chod rig leader, Helikopter, Safety en No Escape Lead Clip systeem!

Gebruikte producten:

 • Lead Free Leader 80lb
 • Quick Change Swivel #8

Eigenschappen:

 • Snelzinkend
 • Zeer schuurbestendig
 • Past perfect op de No Escape Lead Clip
 • Verkrijgbaar in: gravel, weed en silt
 •  Lengte leader: 1 meter

 

Kleur

Weed, Gravel, Silt

2 beoordelingen voor Carp Whisperer – Quick Change Leaders (3st)

 1. Mark Bieringa (geverifieerde eigenaar)

  Prima leaders, kan ze zelf niet beter maken!
  Gebruik meer producten van CW, gewoon omdat t goed,sterk en betrouwbaar is.

 2. Jouri M.

  Zoals alles bij cw, too spul

Een beoordeling toevoegen