Circle karperhaak wat maakt deze haak zo bijzonder?

Circle vishaak voor superieure houvast

De Circle vishaak is de haak voor het karpervissen onder zware omstandigheden zoals op de rivier of op de kanalen. Deze haak is niet gezet en heeft een hele mooie grote gabe. Eigenlijk is de Circle karperhaak een kruising tussen de Curve  en de Claw haak. Circle vormige haken wordt trouwens al heel lang gebruikt voor het vangen van super sterke, oceaan vissen. Eenmaal gehaakt blijft een Circle hook door zijn gebogen vorm perfect zitten. Echter in de Karpervisserij is dit model niet echt bekend. Vreemd eigenlijk, want een Circle hook is namelijk de perfecte haak om net achter de harde liprand van de karperbek te prikken.

De houvast en grip van de Circle hook zijn echt fenomenaal. Hierdoor is de haak tevens uitermate geschikt voor het vissen in wier- obstakelrijke wateren.

De Circle hook is misschien niet de snelste prikker, maar wanneer het op houvast aankomt dan is deze haak niet te evenaren. Het mooie aan deze Circle vorm is dat je de haak perfect kunt inzetten op wateren met steenachtige bodems zonder dat je bang hoeft te zijn dat de punt snel beschadigd. Daarnaast is deze haak ook perfect inzetbaar op wateren met veel wiergroei. Temeer wanneer vissen zich vast zwemmen in het wier komt het aan op de houvast/grip van de haak.

circle vishaak de ultieme karperhaak
Vlijmscherp en bijzonder sterk! KLIK op de afbeelding om naar de webshop te gaan

Inhaking van de Circle vishaak

Bij veel modellen is het raadzaam om een stukje shrink tube te gebruiken om de haak naar de onderlip te laten draaien. Met de Circle hook is dat niet nodig. Je kunt deze haak middels een knotless knot bevestigen waarbij het onderlijn aan de binnenkant van de haak het oog verlaat. Op deze manier zal de haak perfect inhaken net achter de harde liprand in de bek van de vis.

Circle vishaak black edition

De Circle in black edition is voorzien van een speciale behandeling. Deze gloed nieuwe methode maakt dat de haken bestand zijn tegen de schadelijke invloeden van zure en of brak water. De black edition is verder identiek aan de normale versie. Dus gemaakt van hetzelfde staal en voorzien van vlijmscherpe haakpunten. Wel is het zo dat de nabehandeling van de black edition de haakpunten iets duurzamer maakt wat natuurlijk voor het vissen op de rivier mooi meegenomen is.

Circle vishaak voor de ultieme houvast
De Circle karperhaak is verkrijgbaar in 6 en haakmaat 4 zeer binnenkort ook in Black Edition uitvoering. KLIK op de afbeelding voor meer info.

Specificaties:

  • Vlijm, maar dan ook vlijm scherp, voor snelle inhaking
  • Uniek design voor betere inhaking en voorkomen van losschieters
  • Micro weerhaak voor snelle penetratie en voorkomen van beschadigingen in de bek
  • Speciaal gesmeed voor extra sterkte
  • Ultra gladde coating voor betere penetratie
  • Gemaakt van het beste kwaliteit staal voor maximale sterkte
  • Vlak design, dus geen offset haakpunt
  • Verpakt per tien stuks
  • Circle design haakbocht

Verkrijgbaar in de maten 4 en 6* Ook verkrijgbaar zeer binnenkort als Black Edition Wil je de Circle karperhaak kopen klik dan op Circle karperhaak