Carp Whisperer – Hybride Pop up boilies

Hybride Pop up boilies zijn gemaakt van onze zeer succesvolle SA7 zinkende boilie mix en afgetopt met een deel SE4 Hivisual pop up mix. Dit is de perfecte half’n half pop up boilie om te gebruiken op wateren waar de karpers zeer moeilijk vangbaar zijn!

11,99

Artikelnummer: HPB Categorieën: , , Tags: , , , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Hybride pop up boilies

Met de nieuwe hybride pop up boilies zijn gemaakt met hoofdzakelijk de SE4 pop up mix. Er is ongeveer 10% aan SA7 zinkende boilie mix in de boilies verwerkt. Dit maakt de hybride pop ups zeer attractief! De keus voor de hivisual SE4 pop up mix was heel eenvoudig. Immers dit aas heeft zich al vele jaren bewezen als uitstekende karpervanger! Het idee achter de hybride pop up boilies is om naast een sterk visuele prikkel ook een onopvallend haakaas te kunnen vissen.

Het zinkende deel is gemaakt van dezelfde basismix als de zeer succesvolle SA7, het drijvende gedeelte is gemaakt van foodbased SE4 pop-up mix. Met dit haakaas kun je zelfs de meest schuwe karper te slim af zijn temeer omdat je nu de inhaking zeer exact kan sturen.

Dit laatste doe je door de donkere SA7 kant naar boven te vissen. Op deze manier vis je een pop up die volledig wegvalt tegen de bodem. Uiteraard kun je het haakaas ook omdraaien en met de witte kant boven vissen. Dit werkt vooral goed in het vroege voorjaar wanneer de karpers net uit de winterstand komen en vooral visueel ingesteld zijn. Je hebt nu een pop up boilie waarmee je beide kunt doen!

Het mooie aan deze pop ups is dat je ze ook prima kunt gebruiken op een voerstek. Het beste is dan om ze te vissen met een Ronnie rig en met de donkere kant van het haakaas naar boven. Het grote voordeel is dat je met deze rig het haakaas heel dicht tegen de bodem aan kunt vissen. Zeker op wateren waar de karpers alles al hebben gezien is het gebruik van een pop up montage dicht tegen de bodem zeer effectief!

 

Eigenschappen Hybride pop ups boilies:

 • Met extra feeding triggers
 • Combinatie van SA7 en SE4
 • Speciaal ontwikkelt om de inhakingsefficiëntie te verhogen
 • Ideaal om te gebruiken i.c.m. onze SE4 of SA7 boilie range
 • Hybride pop up boilies gemaakt van SE4 en SA7 boilie mix

 

Ook verkrijgbaar in 15mm en 20mm.

 

Adviesverkoop: 11,99

Diameter

15 mm, 20 mm

2 beoordelingen voor Carp Whisperer – Hybride Pop up boilies

 1. Jorg (geverifieerde eigenaar)

  Een perfect gebalanceerd haakaas die ook goed opvalt op de voerplek, een zeer grote aanrader!

 2. roelofk1974

  Geweldig haakaas, heeft voor mij al zovaak met het verschil gemaakt.

Een beoordeling toevoegen