Carp Whisperer – Hybride Wafter

De Hybride wafter is gemaakt van zowel zinkende boilie mix als pop up mix
De Hybride wafter is gemaakt van zowel zinkende boilie mix als pop up mix
De hybride wafter is gemaakt van zowel zinkende boilie mix als pop up mix
Hybride hookbaits zijn gemaakt van onze zeer succesvolle SA7 zinkende boilie mix en afgetopt met een deel SE4 Hivisual pop up mix. Dit is de perfecte half'n half boilie om te gebruiken op wateren waar de karpers zeer moeilijk vangbaar zijn!

Hybride hookbaits zijn gemaakt van onze zeer succesvolle SA7 zinkende boilie mix en afgetopt met een deel SE4 Hivisual pop up mix. Dit is de perfecte half’n half boilie om te gebruiken op wateren waar de karpers zeer moeilijk vangbaar zijn!

11,00 (9,09 excl. btw)

Artikelnummer: SA7H Categorie: Tags: , , , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Hybride Wafter

De Hybride Wafter is een wafter boilie welke gemaakt is uit een deel pop up mix en een deel normale zinkende boilie mix. Hierdoor zal het deel wat bestaat uit zinkende boilie mix, na inworp altijd naar onderen gericht zijn. Wat betekent dat het pop gedeelte altijd naar boven gericht zal zijn. Het idee achter dit speciaal haakaas is om het gewicht van de haak op te heffen. En daarbij zal dit aas de inhakingsefficiëntie van de rig aanzienlijk verhogen. Immers deze boilie is door zijn ingebouwde zwaartepunt het perfecte haakaas om de haak keer op keer naar de onderlip te sturen! Daar komt nog bij dat deze speciale wafters lichter van gewicht is dan een normale zinkende boilie. Waardoor deze zich ondanks het extra gewicht van de karperhaak zich veel natuurlijker zal gedragen. Met als doel dat de karper ons haakaas zonder argwaan zal opzuigen!

Het zinkende deel is gemaakt van dezelfde basismix als de zeer succesvolle SA7, het drijvende gedeelte is gemaakt van foodbased SE4 pop-up mix. Met dit haakaas kun je zelfs de meest schuwe karper te slim af zijn temeer omdat je nu de inhaking zeer exact kan sturen.

Het principe is eenvoudig; bij opname van een Hybride Hookbait zal de haak perfect onder in de bek komen te liggen. Wanneer de rig goed in balans is kan de haakpunt direct in de onderlip penetreren. Een ander groot voordeel is; dat deze half’n half boilies niet in de bovenste laag van het sediment verdwijnen. Hierdoor zijn de Hybride boilies visueel een stuk attractiever dan een normale zinkende boilie. Naast de hybride hookbaits hebben we ook de half boilie waar mee je met iedere aas een wafter kunt maken!

Eigenschappen Hybride Wafter:

 • Met extra feeding triggers
 • Combinatie van SA7 en SE4 Hivisual pop up mix
 • Speciaal ontwikkelt om de inhakingsefficiëntie te verhogen
 • Ideaal om te gebruiken i.c.m. onze SE4 of SA7 boilie range
 • Haakaas met onbalans
 • 100 gram per pot

 

Verkrijgbaar in 15mm en 20mm.

Diameter

15 mm, 20 mm

5 beoordelingen voor Carp Whisperer – Hybride Wafter

 1. Ton z.

  Ondanks winterse temperaturen een bikke schub met de hybride gevangen

 2. Felix R.

  These balanced hookbaits with a high visual, white top part are really unique! Because they are made from popup and bottom bait, they have a really special way of behaviour under water and you allways know how they are sitting on the deck, what can be an advantage! And they are not as overused as snowman type hookbaits! So give it a try!

 3. ilonca V.

  Zo enthousiast over deze tacklebox!! Een tweede besteld. Daarvan de helft nu open gelaten(de verdeelbak eruit gehaald) zodat ik wat groter materiaal erin kwijt kan.
  Mijn onderlijn materiaal. Koker met mijn pendobbers en klein gereedschap blijven nu mooi in zicht door het doorschijnende materiaal.Zoeken is niet meer nodig….

 4. Mark J.

  Instant respons lijkt erg goed, op basis van mijn eerste ervaringen. Een boilie die kwalitatief beter lijkt dan gemiddeld. De 20 mm is per boilie wel erg duur: 19 hookbaits voor 10 euro. Anderzijds: als deze boilie net zo goed blijft vangen als nu, is dat ook wel weer de investering waard.

 5. R.H. K.

  Snelle bezorging,…..houden zo.

Een beoordeling toevoegen