Carp Whisperer – Squid Hivisual Pop up

Squid hivisual pop up is een Zeer attractieve pop ups met een hoog drijfvermogen

SQUID LIVER Hi-Visual Pop-ups zijn speciaal gemaakt om het haakaas een duidelijke visuele prikkel te geven. Daarnaast zijn ze voorzien van sterke eetlustopwekkende stoffen voor extra attractie!

9,99 (8,26 excl. btw)

Artikelnummer: SLFP Categorie: Tags: , , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Squid Hivisual Pop up

Squid Hivisual Pop up is een drijvende boilie speciaal gemaakt om te gebruiken voor pop-up rigs en of snowman presentaties voor het karpervissen. Gemaakt van een uitgekiende sterk visuele pop up boilie mix met daarin dezelfde attractors verwerkt als de zeer succesvolle Squid boilies. Doordat we deze pop ups niet maken van een standaard pop up mix en vervolgens nasoaken met flavour vis je met een hele andere kwaliteit haakaas. Dit betekent dat we bij onze visueel attractieve pop ups de natuurlijke appetite stimulators verwerken in de boilie mix. Met andere woorden; Je kunt nu een pop-up montage gebruiken waarbij het haakaas zijn attractie zeker 24 uur lang zal afgeven! Omdat het haakaas dezelfde voedselprikkel heeft als de normale voer boilies voorkom je dat een karper argwaan krijgt!

Om het maximale drijfvermogen te behouden van deze drijvende boilies is het goed om het aas niet te doorboren. Dit betekent dat je het aas het beste kunt bevestigen middels een stukje bait floss. Aan de andere kant is het drijfvermogen zo goed van ons haakaas dat je niet heel veel aan drijfvermogen gaat inboeten mocht je het aas wel doorsteken met een boilie naald. Anderzijds is het ook mogelijk om de pop up boilies te bevestigen met een bait screw of een bait swivel. Hiermee draai je een soort schroef in de boilie en voorkom je dat het aas kan inwateren.

Top tip Carp Whisperer: Doe eens een klein scheutje activator liquid naar keus over je pop up boilies en laat dit een aantal dagen intrekken! Het haakaas zal nu nog sneller attractie afgeven. Hierdoor kun je eenvoudig single hookbait vissen. In het bijzonder is het een geweldige tactiek om springende vissen aan te gooien!

Ook verkrijgbaar als SE4, SA7 hivisual pop up boilies!

Eigenschappen:

 • Goed drijfvermogen
 • Met extra feeding triggers
 • Voedsel prikkel is nagenoeg identiek aan de Squid boilie
 • Speciaal ontwikkelt voor pop-up- en snowman presentaties
 • Ideaal om te gebruiken i.c.m. onze Squid liver boilie range
 • Ontwikkeld door Ernesto Kamminga
 • Met de 12 mm heb je een perfecte combinatie met onze 15mm Boilies
 • Verkrijgbaar in 12mm en 16mm
Diameter

12 mm, 16 mm

2 beoordelingen voor Carp Whisperer – Squid Hivisual Pop up

 1. martin l.

  heb deze hi visueel door midden gesneden en een squid liver boilie door midden gesneden tegen elkaar aan gezet heb hier op alle wateren waar ik gevist heb in 2018 overal geweldige resultaten geboekt

 2. Nick (geverifieerde eigenaar)

  Zeer sterke roze kleur, een grote pre aangezien deze kleur op diepte als een van de eerste niet meer zichtbaar is. Helaas maken de pop-ups in vergelijking met de base mix pop-ups en de boilies een erg muffe indruk. Aangezien ze ik in hoofdzaak in combinatie met een boilie zal gebruiken niet direct een probleem, maar toch.

  • Ernesto Kamminga

   De geur kan iets minder lekker voor ons mensen zijn, maar vergis je niet deze pop ups zitten boordevol attractie! We vinden het belangrijk dat de hivisual popups naast een visuele prikkel ook een eetlustopwekkende effect moeten hebben op de karper.

Een beoordeling toevoegen