Carp Whisperer – Soft Sweet Corn

Nep mais of ook wel fake corn genoemd voor het karpervissen
Nep mais of ook wel fake corn genoemd voor het karpervissen
Nep mais of ook wel fake corn genoemd voor het karpervissen
Nep mais of ook wel fake corn genoemd voor het karpervissen

Sweet corn is het ideale nep mais om te gebruiken als karperaas op wateren met veel kreeft!

3,99 (3,30 excl. btw)

Artikelnummer: FSCP Categorieën: , Tags: , , , , , , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Soft sweet corn (drijvend nep mais)

Op zoek naar nep mais zoals onze sof sweet corn?

Nep mais, of soft sweet corn is het haakaas om te gebruiken op wateren met kreeft en witvis. Door het stevige karakter van dit sweet corn kan het aas niet zomaar van de hair gesnoept worden. Daarnaast is dit fake food ideaal om te gebruiken als haakaas wanneer je voert met mais. Het grote voordeel van ons nep aas is dat we een methode gebruiken waarbij er honderden kleine luchtbelletjes worden gevormd. Hierdoor neemt dit karperaas geen water op, maar blijft het drijfvermogen behouden! Dit betekent dat je het fake food prima kunt inzetten voor snow man presentaties. Dus het uitbalanceren van een kleine 15mm met een fake corn is zeker een heel goed idee! Daarnaast kun je hiervoor onze half boilies gebruiken. Of natuurlijk de hybride hookbaits die voorzien zijn van een deel pop up mix.
Carp Whisperer top tip: Gebruik eens de kd rig met 2 nep maiskorrels en een handje mais korrels uit blik!
CW Soft Sweet Corn is voorzien van een unieke combinatie van attractoren! Daarbij heeft dit aas precies voldoende drijfvermogen om het gewicht van de haak te compenseren. Mede door de soft bite is dit nep mais niet te onderscheiden van echt mais! Al met al zal dit aas middels de door ons zelf samengestelde eetlustopwekkers en sterke visuele prikkel menig karper tot aanbijten weten te verleiden! Immers het is altijd handig om wat haakaas bij je te hebben! Als laatste kan ik je aanraden om het artikel te lezen over de octo rig.
Eigenschappen:
 • Voorzien van unieke attractors
 • Compenseert het gewicht van de haak
 • Soft bite
 • 10 stuks per verpakking
 • Drijvend
 • Uitstekende visuele attractie
 • Ideaal om te gebruiken als snowman
Onze nep mais is te verkrijgen in het geel met een zoete attractor en in het roze met een visachtige attractor.
Kleur

Roze, Geel

4 beoordelingen voor Carp Whisperer – Soft Sweet Corn

 1. loek t.

  Ik ben er zeer tevreden over:ok_hand:

 2. Martin D.

  Schaartje is een aanwinst in mijn tacklebox, maar vertel me eens waar het ruwe stukje metaal voor is op het ride gedeelte… Voelt als een hakenslijper ?

 3. Marco S.

  Na een de nodige merken te hebben gehad en geprobeerd is dit wel een ultiem stukje gereedschap van CW wat niet mag ontbreken in je tacklebox. Goede kwaliteit, knipt super ook gevlochten lijn. schaartje is iets groter dan andere merken en dat is prettig. Bovenop in handvat een ruwe slijtteentje lijkt wel, denk gezien prijs dat slijpsteentje niet echt top is. Of moet ander doel hebben, weet iemand dat toevallig?

 4. Rini V.

  Deze soft corn is geweldig ik zelf heb hier al heel vaak het verschil kunnen maken met andere vissers die andere soft corn van een ander merk gebruikte

Een beoordeling toevoegen