Carp Whisperer – Safety Clip Leaders (3st)

De Safety Lead Clip Leaders zijn speciaal ontwikkeld om bij hoofdlijnbreuk enkel de onderlijn achter te laten.. Met dit systeem voorkom je dat een karper het loodgewicht kan gebruiken om de haak te lossen middels het kopschudden! Snel zinkend en bere sterk karper loodsysteem!

10,50

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Safety Clip Leaders (kant en klaar)

De Safety Lead Clip Leaders zijn speciaal ontwikkeld om bij hoofdlijnbreuk enkel de onderlijn achter te laten. Door dit systeem te kopen kun je echt veilig vissen! En hoef je niet meer bang te zijn dat een karper zich kan ophangen aan een leader of resterende hoofdlijn. Wel raden wij aan om altijd een weerhaakloze haak te gebruiken voor een echt visveilig systeem. Om het systeem goed te laten werken hebben de boring van onze lead clip wat groter gemaakt waardoor de leader inclusief hoofdlijnknoop eenvoudig door de clip heen kan glijden. Uiteraard hebben we de Safety Lead Clip voorzien van een quick change swivel waardoor het bevestigen van een onderlijn super eenvoudig is.

Visveilig loodsysteem

Dit visveilig loodsysteem is gemaakt om met een wartellood systeem te vissen. Met als doel om te kunnen vissen op wateren met zachte bodems. Intussen is dit loodsysteem het meest gebruikte systeem voor het vissen op karper. Niet alleen is het heel effectief, maar ook erg makkelijk in gebruik. Daarentegen is het lood heel makkelijk te verwisselen. Waardoor je eenvoudig het lood gewicht kunt aanpassen naar de heersende omstandigheden. Vandaar dat dat het systeem met en lead clip veel eenvoudiger in gebruik is dan een inline loodsysteem.  De Lead Free Leader bevat geen loden kern maar is gemaakt van een speciale, super zware vezel. Het komt erop neer dat deze vezel 1,5 keer zwaarder dan Fluoro carbon is. Hierdoor zinkt de leader als een spreekwoordelijke baksteen!

Een ander groot voordeel is dat deze leader kleurvast is. Vandaar dat deze leader niet verkeurd naar een paar keer vissen. Iets wat bij normale lead core leaders wel het geval is. Daarnaast kun je onze Lead Free leaders heel eenvoudig splicen zodat je een mooie strakke verbinding krijgt!

CW kant en klare Safety Clip leaders zijn special ontworpen om te voorkomen dat een karper het loodgewicht kan gebruiken om middels het kopschudden de haak kan lossen!

Alle CW leaders worden zorgvuldig met de hand geknoopt van alleen de allerbeste materialen uit onze eigen range van karperspullen. Hierdoor kan jij zorgeloos met het perfecte visveilige systeem vissen! Niet alleen onderscheidt dit lead clip systeem zich in betrouwbaarheid, maar vooral door zijn vangkrachtige werking! Naast dit loodsysteem hebben we ook de kant en klare Chod rig leader, Quick change leaders voor inline loodsystemen, Safety en No Escape Lead Clip systeem!

Gebruikte producten Safety Clip Leaders:

 • Lead Free Leader 80lb
 • Quick change swivel #8
 • Tail Rubber
 • No Escape Lead Clip

Eigenschappen:

 • Snelzinkend
 • Zeer schuurbestendig
 • Verkrijgbaar in: gravel, weed en silt
 • Lengte leader: 1 meter

 

Kleur

Weed, Gravel, Silt

10 beoordelingen voor Carp Whisperer – Safety Clip Leaders (3st)

 1. Frans Wiedijk (geverifieerde eigenaar)

  Zeer tevreden. Altijd top spullen vandaar mijn bestelling

 2. Vincent Moerman (geverifieerde eigenaar)

  Bevallen zeer goed, erg sterk 💪

 3. Ted (geverifieerde eigenaar)

  Top. Erg blij mee. Top site en spullen

 4. Nico (geverifieerde eigenaar)

  In het verleden met verschillende merken leads en rigs gevist en gevoelsmatig veel missers gehad en of korte runs. Nu definitief overgegaan met alleen Carp Whisperer leads met rigs aan mijn hengel.

 5. Raymond (geverifieerde eigenaar)

  Exact waar ik op gehoopt had.

 6. Johan l.

  Goede rijke bol.

 7. Tony C.

  :+1:

 8. Raymond H.

  Voldoen aan de verwachting.

 9. Danny Z.

  top

 10. rik s.

  beste cw

  het is top
  heb het systeem op mijn hengels gemonteerd
  en op het kanaal uitgetest en bij opstakel bevist
  heb 3 vissen geland in deze bare weer waarvan op de zwaarste van 9kg
  is het lood door het kop schudden er afwas maar geen gezeur over dat
  het is ook één zeer handig systeem als running systeem .
  ook één handig tip van op één van de filmpje is hoe de molen
  of de spoel staat met de slip toe de spoel op het einde moet zetten om de sterkte van de as te houden en één vriend pascal vond dit ook handig het is ook dank door hem dat ik dit product leerde kennen
  doe maar verder zoals jullie bezig zijn met zoon uitvindingen
  met het team cw
  mvg
  rik sartelet

Een beoordeling toevoegen