Carp Whisperer – Chod rig leaders (3st)

De CW kant en klare Heli- chod rig leaders zijn speciaal ontwikkeld voor het vissen op karper met de chod rig. Snel zinkend, loodvrij en zeer schuurbestendig!.

11,99

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Chod rig leaders (kant en klaar)

De Chod rig leaders zijn speciaal ontwikkeld om te gebruiken met de chod onderlijnmontage. Met de bedoeling om een karper loodsysteem aan te bieden die het beste past bij het vissen met dergelijke korte rigs. Immers normaal gesproken schuift de rig op naar het lood. Waar vervolgens middels het loodgewicht tijdens het kopschudden de haak makkelijk uit de bek gelost kan worden. Om dit te voorkomen hebben we ons loodsysteem voorzien van een uniek buffersysteem. Hierdoor kan de onderlijnmontage niet meer opschuiven naar het lood. En voorkom je dat de karper het lood kan gebruiken om de haak te lossen!

De Heli Chod leaders zijn loodvrij en voorzien van een special buffer waardoor de onderlijn niet kan opschuiven naar het lood. Op deze manier verspeel je veel minder vis!

Dit betekent dat  Om zeer effectieve Heli Chod leaders te maken, komt het op de kleine details aan. Daar hebben wij werk van gemaakt! Want onze Heli/Chod leaders worden zorgvuldig met de handgeknoopt van de allerbeste materialen uit onze Kryptec® range. Het lood kan eenvoudig verwisseld worden middels onze multi clip. Ook de rig kan verwisseld worden doordat de leader middels een quick link verbonden is. Al met al kan jij nu zorgeloos met het perfecte heli/chod systeem vissen dat zich niet alleen onderscheidt in betrouwbaarheid. Maar vooral door zijn vangkrachtige werking! Naast dit loodsysteem hebben we ook de kant en klare Helikopter systeem, Quick change leaders voor inline loodsystemen, lead clip leaders en het Safety systeem!

Gebruikte producten Chod rig leaders:

 • Lead free Leader 80lb
 • Multi Clip Sleeve
 • Multi-Clip
 • Anti Tangle Hooklink Sleeve
 • Rubber Beads and Shrink Tubing

Eigenschappen:

 • Snelzinkend
 • Visveilig systeem
 • Gemakkelijk verwisselen van rig of lood
 • Voorkomt het lossen van de haak
 • Voor het beste resultaat combineer je de Heli/
 • Chod-leader met onze kant en klare Chod-rig!
 • Lengte leader: 1.20 meter

 

Kleur

Weed, Gravel, Silt

8 beoordelingen voor Carp Whisperer – Chod rig leaders (3st)

 1. Peter

  Gisteren een e-mail gestuurd n.a.v. enkele vragen die ik had m.b.t. de heli chod leader & chod rig.
  Vandaag teruggebeld en uitvoerig erover gesproken. Geweldige en persoonlijke service. Daar straalt de passie en betrokkenheid van af.
  Aantal bestellingen gedaan. De kwaliteit van de materialen zijn uitstekend. Top!

 2. Tim N.

  Top materiaal, innovatieve oplossing door de leader te verlengen. Zeer tevreden.

 3. R J.

  Ik ben een old school karpervisser die na jaren weer begonnen is met vissen. De nieuwe technieken waren abacadabra voor mij maar heb mij laten leiden door de site en chodrig leek mij een goed begin. Op de 2e sessie ving ik een dik PR van 85 cm en zeker >25 pond. Helemaal blij !!

 4. John V.

  Super tevreden over. Momenteel de beste op de markt.

 5. Jan V.

  Top kwaliteit

 6. Barry D.

  Heel mooi product, zinkt goed af, waanzinnig mooi afgewerkt, sterk, camoufleert uitstekend !!! Net als alle andere producten weer iets waar goed over nagedacht is en n zeer snelle levering !!!! Top !!!!!

 7. peter k.

  Vis op een helder water en wat valt de leader perfect weg tegen de bodem!

 8. E P.

  Goed spul netjes verpakt en snel geleverd

Een beoordeling toevoegen