Carp Whisperer – Helikopter Leaders (3st)

Helikopter Leaders zijn nu verkrijgbaar als kant en klaar karperloodsysteem. Het helicopter system zoals de Engelsen dit noemen is speciaal ontworpen om te gebruiken op zachte bodems. Dit loodsysteem voorkomt dat de onderlijnmontage door het gewicht van het lood wordt meegetrokken in een zachte modderbodem. Daarbij is dit kant en klaar loodsysteem ook nog een zeer visvriendelijk. Immers bij hoofdlijnbreuk zal de vis zich eenvoudig kunnen ontdoen van het loodsysteem en enkel achterblijven met de karper rig. Wel raden wij aan om altijd een weerhaakloze haak te gebruiken voor een echt visveilig systeem.

10,99

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Helikopter Leaders kant en klaar

Helikopter Leaders zijn nu verkrijgbaar als kant en klaar karperloodsysteem. Het helicopter system is speciaal ontworpen om te gebruiken op zachte bodems. Het Helikopter systeem voorkomt dat de karper rig door het gewicht van het lood wordt meegetrokken in een zachte modderbodem. Daarbij is dit kant en klaar loodsysteem ook nog een zeer visvriendelijk. Immers bij hoofdlijnbreuk zal de vis zich eenvoudig kunnen ontdoen van het loodsysteem en enkel achterblijven met de karper rig. Wel raden wij aan om altijd een weerhaakloze haak te gebruiken voor een echt visveilig systeem.

“CW kant en klare Helikopter leaders zijn perfect inzetbaar met onze Chod rigs en voor het vissen op zachte modderbodems met verschillende soorten karper rigs.”

Waarom een CW Helikopter leader kopen?

Het mooie aan onze Helikopter leader is dat deze perfect de contouren volgt van de bodem. Al onze karper loodsystemen worden trouwens gemaakt van het door ons ontwikkelde Lead Free Leader materiaal dat daadwerkelijk zinkt als een baksteen. Wist je trouwens dat het CW Lead Free Leadermateriaal niet giftig is voor de karper dit in tegenstelling tot het nog steeds veel gebruikte, maar zeer giftige leadcore. CW Lead Free Leader bevat geen loden kern, maar is gemaakt van een superzware vezel welke daadwerkelijk kleurvast is. Superzwaar is ook echt superzwaar, want met een soortelijke massa van 1,5 keer het gewicht van Fluoro carbon, mag je met recht spreken over een snel zinkende leader.

Maar er is meer wat ons kant en klare loodsystemen echt uniek maakt! De diameter en vorm van ons leader materiaal geeft de karper een goede bescherming tijdens de dril. Veel karper leaders zijn namelijk ruw/scherp en heel dun van diameter. Hierdoor kan een karper eenvoudig beschadigingen oplopen tijdens de dril, dit omdat dergelijke karperleaders kunnen insnijden en makkelijk achter een schub kunnen blijven hangen met alle gevolgen van dien. Naast de visveiligheid hebben we extra moeite gestoken in het tangle free maken van onze kant en klare Helikopter leader. Hierdoor wordt het in de war werpen van je rig voorkomen.

Hoe gebruik je onze kant en klare helikopter leaders?

Het gebruik is heel eenvoudig. Allereerst maak je een 8 knoop in je hoofdlijn. Deze lus steek je door de lus welke in het uiteinde van de kant en klare helikopter systeem zit. Nu haal je het andere uiteinde van het loodsysteem, namelijk het deel waar het lood aan bevestigd wordt door de lus van de hoofdlijn. Vervolgens trek je de hele leader door de lus van de vislijn. Je hebt nu een lus in lus verbinding gemaakt. Het enige wat je nog moet doen is het lood bevestigen en je karper rig monteren!

Online je kant en klare Helikopter leader bestellen!

Alle CW-leaders worden zorgvuldig met de hand geknoopt van alleen de allerbeste materialen uit onze eigen range van karperspullen. Op deze manier kan jij zorgeloos met een perfect visveilig loodsysteem vissen dat zich niet alleen onderscheidt in betrouwbaarheid, maar vooral door zijn vangkrachtige werking! Naast dit loodsysteem hebben we ook de kant en klare Chod rig leader, Quick change leaders voor inline loodsystemen, Safety en No Escape Lead Clip systeem!

Gebruikte producten:

 • Lead Free Leader 80lb
 • Quick Change Ring swivel #8
 • Multi clip
 • Multi clip sleeve

Eigenschappen:

 • Snel zinkend
 • Zeer visvriendelijk
 • Uitermate soepel, volgt perfect de contouren van de bodem
 • Verkrijgbaar in: gravel, weed en silt

 

Kleur

Weed, Gravel, Silt

5 beoordelingen voor Carp Whisperer – Helikopter Leaders (3st)

 1. Angelo (geverifieerde eigenaar)

  Goede spullen, snelle levering,

 2. Jannick (geverifieerde eigenaar)

  Super

 3. Nico (geverifieerde eigenaar)

  Net een duidelijk verhaal geschreven bij de Safety Clip Leaders en herzelfde voor de Helikopter leaders, voor mij alleen nog leaders en rigs van Carp Whisperer. Juiste prijs en beste kwaliteit.

 4. Rene G.

  Ziet er perfect uit
  Prijs is reëel.

 5. R M.

  Snelle levering

  Goede kwaliteit

Een beoordeling toevoegen