Carp Whisperer – Lead Clip leaders (3st)

Lead Clip leaders van Carp Whisperer zijn gemaakt van het unieke Lead Free Leader materiaal, dit in combinatie met onze No Escape Lead Clip systeem. Met dit systeem voorkom je dat een karper het loodgewicht kan gebruiken om de haak te lossen middels het kopschudden! Snel zinkend en bere sterk karper loodsysteem!

10,50

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Lead Clip leaders (kant en klaar)

No Escape Lead Clip Leaders zijn speciaal ontwikkeld om met een wartellood systeem te vissen. Met als doen om te kunnen vissen op wateren met zachte bodems. Intussen is dit loodsysteem het meest gebruikte systeem voor het vissen op karper. Niet alleen is het heel effectief, maar ook erg makkelijk in gebruik. Daarentegen is het lood heel makkelijk te verwisselen. Waardoor je eenvoudig het lood gewicht kunt aanpassen naar de heersende omstandigheden. Vandaar dat dat het systeem met en lead clip veel eenvoudiger in gebruik is dan een inline loodsysteem.  De Lead Free Leader bevat geen loden kern maar is gemaakt van een speciale, super zware vezel. Het komt erop neer dat deze vezel 1,5 keer zwaarder dan Fluoro carbon is. Hierdoor zinkt de leader als een spreekwoordelijke baksteen!

Een ander groot voordeel is dat deze leader kleurvast is. Vandaar dat deze leader niet verkeurd naar een paar keer vissen. Iets wat bij normale lead core leaders wel het geval is. Daarnaast kun je onze Lead Free leaders heel eenvoudig splicen zodat je een mooie strakke verbinding krijgt!

CW kant en klare No Escape Lead Clip leaders zijn special ontworpen om te voorkomen dat een karper middels het kopschudden door het gewicht van het lood de haak kan lossen!

Alle CW leaders worden zorgvuldig met de hand geknoopt van alleen de allerbeste materialen uit onze eigen range van karperspullen. Hierdoor kan jij zorgeloos met het perfecte No Escape Lead Clip systeem vissen! Niet alleen onderscheidt dit lead clip systeem zich in betrouwbaarheid, maar vooral door zijn vangkrachtige werking! Naast dit loodsysteem hebben we ook de kant en klare Helikopter systeem, Chod rig leader, Quick change leaders voor inline loodsystemen en het Safety systeem!

Gebruikte producten Lead Clip leaders:

 • Lead Free Leader 80lb
 • Quick change swivel #8
 • Tail Rubber
 • No Escape Lead Clip

Eigenschappen:

 • Snelzinkend
 • Zeer schuurbestendig
 • Verkrijgbaar in: gravel, weed en silt
 • Lengte leader: 1 meter

 

Kleur

Weed, Gravel, Silt

11 beoordelingen voor Carp Whisperer – Lead Clip leaders (3st)

 1. Xander (geverifieerde eigenaar)

  Snelle levering prima product

 2. leo (geverifieerde eigenaar)

  Topmateriaal, en prijs is ook in orde.
  Haal alleen nog maar hier het materiaal.

 3. willem van der meer (geverifieerde eigenaar)

  Ik heb al verschillende spullen besteld bij carp Whisperer ik kan het iedereen aanraden echt toppp spullen en goede levering zeerrrr hoge kwaliteit

 4. geert (geverifieerde eigenaar)

  goed materiaal van carp whisperer.

 5. john l.

  goede service 😉

 6. R.A. K.

  Voldoen aan de verwachtingen.

 7. kristof b.

  Goed

 8. Jonathan V.

  Super handig prodict, makkelijk van lood te veranderen of rig door middel.van de quick change swiffels. Service blijft top!

 9. Hans C.

  Supermooi systeem!!! ik ben er happy mee

 10. nicky h.

  Producten zijn top! Binnenkort is Carpwisperer bij onze nieuwe hengelsportzaal Hooked te verkrijgen! Voorjaar 2018

 11. Dominique S.

  Haken zeer scherp en meerdele malen herbruikbaak dus zeer goed bevonden .
  De leader vind ik jammer dat er een wartel met haakje aanhangt dat je niet met een gewone rubber kan beveiligen . misschien beter een gewone wartel waar je een quicklink aan bevestigd en zijn er daardoor meer opties om je onderlijn te bevestigen . thanks .

Een beoordeling toevoegen