Carp Whisperer – Fluorocarbon karper leader

De CW Fluorocarbon karper leader is gemaakt met echt fluorocarbon vislijn! In tegenstelling tot de meeste zogenaamde fused leaders kun je onze leader heel makkelijk strekken en in de juiste vorm brengen. Waarbij de leader ook daadwerkelijk deze gestrekte vorm blijft gehouden. Fluoro carbon vislijn heeft namelijk geen geheugen waardoor deze de vorm aanneemt die jij hem geeft! Dus vanaf nu nooit meer opgekrulde fused leaders!

6,49

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Fluorocarbon karper leader kant en klaar!

De CW Fluorocarbon karper leader is gemaakt met echt fluorocarbon karperlijn! In tegenstelling tot de meeste zogenaamde fused leaders kun je onze leader heel makkelijk strekken en in de juiste vorm brengen. Waarbij de leader ook daadwerkelijk deze gestrekte vorm blijft gehouden. Fluoro carbon vislijn heeft namelijk geen geheugen waardoor deze de vorm aanneemt die jij hem geeft! Dus vanaf nu nooit meer opgekrulde fused leaders! Let wel de buitenkant is gemaakt van een zachte coating dit om de karper maxiamaal te beschermen tijdens de dril. Deze coating kan beschadigen wanneer de leader aan de hoofdlijn knoopt maar de treksterkte komt van de fluoro carbon binnenkern. Hierdoor heeft een beschadiging van de zachte coating geen invloed op de treksterkte van de leader. Bevestigen van de Fluoro carbon leader aan de hoofdlijn kun je het beste middels een lus in lus verbinding doen.

Uiteraard kun je onze kant en klare karper leaders prima combineren met onze no escape lead clip en tail rubbers!

Daarbij is onze fluorocarbon karper leader met zijn afzinksnelheid van 1,78 bijna 2 keer zwaarder dan de meeste fused leaders. Hierdoor ligt de laatste meter strak tegen de bodem, onzichtbaar voor de karper! Nu we het toch over zichtbaarheid hebben. Deze karperleaders kun je inzetten op iedere bodem. Immers door de doorzichtige coating zal altijd dezelfde kleur weergeven als waar deze op ligt!

Eigenschappen Fluorocarbon fused karper leader:

  • Fused loops zonder knopen
  • Hoge afzinksnelheid
  • Doorzichtige kleur en daardoor nagenoeg niet zichtbaar
  • Verkrijgbaar met quick change swivel en ring swivel
  • 1 meter in lengte
  • 1 stuks per verpakking

Alle CW steekt veel tijd in de ontwikkeling van hun producten. Hierdoor kan jij zorgeloos met onze kant en klare leaders vissen! Loodsystemen die zich niet alleen onderscheiden in betrouwbaarheid, maar vooral door hun vangkrachtige werking! Naast dit loodsysteem hebben we ook de kant en klare Chod rig leader, Helikopter, Safety en No Escape Lead Clip systeem!

 

 

Soort

Quick change swivel, Ring swivel

1 beoordeling voor Carp Whisperer – Fluorocarbon karper leader

  1. Rocco (geverifieerde eigenaar)

    Nog niet geprobeerd maar ziet er goed uit en voelt vrij zacht aan de buiten kant kan de karper niet beschadigen prachtig

Een beoordeling toevoegen