Carp Whisperer – SA7 Wafter

SA7 Wafter of te wel haakaas wat lichter is dan de normale boilies, zijn speciaal gemaakt om het gewicht van de haak op te heffen en de inhakingsefficiëntie van de karper rig aanzienlijk te verhogen

11,00

Artikelnummer: SA7W Categorie: Tags: , , , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

SA7 Wafter

De SA7 Wafter is een boilie die wat lichter van gewicht is dan de normale boilies. Hierdoor zal dit zwevend haakaas het gewicht van de karperhaak opheffen. Met als doel om de inhakingsefficiëntie van de rig aanzienlijk te verhogen. Daar komt nog bij dat een wafter veel natuurlijker zal bewegen aan de hair dan normaal zinkend haakaas. Immers het haakaas samen met het gewicht van de haak zal niet het gewicht van een normale zinkende boilie overschrijden. Wat betekent dat het haakaas hetzelfde reageert als de voer boilies. En hierdoor zonder argwaan naar binnen gaat. Al met al ben je nu ook de meest rig schuwe karpers te slim af!

Carp Whisperer Top Tip: Probeer eens twee 14mm wafters op de hair. Door het langwerpige aas kan een karper veel moeilijke het haakaas uitspugen zonder dat de haak houvast vindt in de bek van de karper! Daarbij is het geheel net even anders dan wat de meeste vissers gebruiken.

Gemaakt van dezelfde basismix als de zeer succesvolle SA7, met enkel 5% aan andere ingrediënten om zo het drijfvermogen te veranderen. Hierdoor kan een karper geen onderscheid proeven tussen de normale voer boilies en deze wafter boilie. Het mooie is dat de haak bij een wafter altijd naar de onderlip zal vallen, dit omdat deze het contragewicht van het haakaas is. Het principe is eenvoudig; bij opname van de wafter zal de haak (doordat deze zwaarder is dan het haakaas) onder in de bek komen te liggen en zo heel eenvoudig kunnen inhaken. Een ander groot voordeel is; dat dit haakaas niet in de bovenste laag van het sediment verdwijnt! En daardoor dit haakaas visueel ook nog een stuk attractiever is dan een normale zinkende boilie. Ook verkrijgbaar als Squid wafter, SE4 en hybride wafter boilies!

Eigenschappen SA7 wafter:

 • Zwevend, licht gewicht haakaas
 • Met extra feeding triggers
 • Nagenoeg identiek aan de SA7 boilie
 • Speciaal ontwikkelt om de inhakingsefficiëntie te verhogen
 • Ideaal om te gebruiken i.c.m. onze SA7 boilie range
 • 100 gram per pot
 • Verkrijgbaar in 14mm en 20mm.
Diameter

14 mm, 15 mm, 20 mm

2 beoordelingen voor Carp Whisperer – SA7 Wafter

 1. Erwin

  Top wafters. Goede attractie en behouden lang hun drijvend vermogen. Hier menig top vis mee weten te verschalken!

  • Ernesto Kamminga

   Dan je wel Erwin voor je beoordeling! Erg fijn om te horen!!

 2. Aaron F.

  Werkt met de juiste haak perfect

Een beoordeling toevoegen