Carp Whisperer – Squid Wafter

Squid wafter is een langzaam zinkende boilie voor het vissen op karper
Squid wafter is een langzaam zinkende boilie voor het vissen op karper
Squid liver wafter is een langzaam zinkende boilie voor het karpervissen

Squid Wafter of te wel haakaas wat lichter is dan de normale boilies, zijn speciaal gemaakt om het gewicht van de haak op te heffen en de inhakingsefficiëntie van de karper rig aanzienlijk te verhogen. Deze zwevende boilies hebben dezelfde smaakprofiel als de normale Squid boilies en zijn al 20 jaar bewezen grote karpervangers

11,00 (9,09 excl. btw)

Wissen

Artikelnummer: SLW Categorie: Tags: , , , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Squid Wafter

De Squid Wafter is een boilie die wat lichter van gewicht is dan de normale boilies. Hierdoor zal dit zwevend haakaas het gewicht van de karperhaak opheffen. Met als doel om de inhakingsefficiëntie van de rig aanzienlijk te verhogen. Daar komt nog bij dat een wafter veel natuurlijker zal bewegen aan de hair dan normaal zinkend haakaas. Immers het haakaas samen met het gewicht van de haak zal niet het gewicht van een normale zinkende boilie overschrijden. Wat betekent dat het haakaas hetzelfde reageert als de voer boilies. En hierdoor zonder argwaan naar binnen gaat. Al met al ben je nu ook de meest rig schuwe karpers te slim af!

Carp Whisperer Top Tip: Probeer eens twee 14mm wafters op de hair. Door het langwerpige aas kan een karper veel moeilijke het haakaas uitspugen zonder dat de haak houvast vindt in de bek van de karper! Daarbij is het geheel net even anders dan wat de meeste vissers gebruiken.

Gemaakt van dezelfde basismix als de zeer succesvolle Squid, met enkel 5% aan andere ingrediënten om zo het drijfvermogen te veranderen. Hierdoor kan een karper geen onderscheid proeven tussen de normale voer boilies en deze wafter boilie. Het mooie is dat de haak bij een wafter altijd naar de onderlip zal vallen, dit omdat deze het contragewicht van het haakaas is. Het principe is eenvoudig; bij opname van de wafter zal de haak (doordat deze zwaarder is dan het haakaas) onder in de bek komen te liggen en zo heel eenvoudig kunnen inhaken. Een ander groot voordeel is; dat dit haakaas niet in de bovenste laag van het sediment verdwijnt! En daardoor dit haakaas visueel ook nog een stuk attractiever is dan een normale zinkende boilie. Ook verkrijgbaar als SE4, SA7 en hybride wafter boilies!

Eigenschappen Squid wafter:

 • Zwevend, licht gewicht haakaas
 • Met extra feeding triggers
 • Nagenoeg identiek aan de Squid boilie
 • Speciaal ontwikkelt om de inhakingsefficiëntie te verhogen
 • Ideaal om te gebruiken i.c.m. onze Squid boilie range
 • 100 gram per pot
 • Verkrijgbaar in 14mm en 20mm

 

Diameter

14 mm, 15 mm, 20 mm

3 beoordelingen voor Carp Whisperer – Squid Wafter

 1. Leen H.

  Een van de beste haken die er zijn naar mijn mening als niet de beste. Altijd goed sterk en scherp. Voor mij de haak voor 80% van mijn visserij. Kortom TOP

 2. Roelof

  Super haakaasje… Is net even wat lichter dan een normale squid liver boilie, tevens lichter van kleur waardoor deze visueel ook nog meer opvalt!

 3. Marco S.

  Ook voor de vaderdag gekregen, de squid liver boilies hebben me sinds gebruik in combinatie met Hybride hookbait al heel wat vis opgeleverd. (dank voor tip Ernesto) nu ook combineren met de wafter.

Een beoordeling toevoegen