Carp Whisperer – Claw Rig (2st)

Claw rig kant en klaar! De Claw rig is misschien wel de meest allround rig montage die je kunt gebruiken voor het vissen op karper. Deze rig is gemaakt om zowel met zinkende boilies als ook om met wafters of snowman presentaties te vissen. De black edition Claw haak heeft een extra uitgeharde punt waardoor de haak lang scherp blijft ook bij gebruik in de wat ruigere omstandigheden. De speciale vorm zorgt ervoor dat de haak goed in de bek blijft zitten waardoor je nagenoeg geen losschieters meer krijgt.

5,99

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Claw rig kant en klaar

De Claw rig is een allround karper rig die je kunt inzetten voor bodem aas als snowman presentaties. Deze karper onderlijn is gemaakt van onze 25lb soft coated hooklink en afgewerkt met onze Claw haak. Door ongeveer 2 cm van de coating boven de klauwhaak te verwijderen draait deze zeer snel naar de onderlip. De keuze voor een claw of wide gape haak was eenvoudig. Een klauwhaak of wide gape haak geeft namelijk heel veel houvast tijdens de dril. Hierdoor wordt het verspelen van de karper tot een absolute minimum gereduceerd.

De Claw rig is de rig om te gebruiken in ruigere omstandigheden. Doordat de haakpunt iets naar binnen staat voorkom je dat de haak snel bot wordt door stenen of mosselen. Hierdoor is deze rig ideaal om te gebruiken voor obstakelrijke wateren.

We hebben ervoor gekozen om de hair semi vast te fixeren op de haaksteel middels een rig ring. Hierdoor gedraagt het haakaas zich op een zo natuurlijke mogelijke manier. Hierdoor voorkom je dat een karper bij het naar binnen zuigen al argwaan krijgt. Daarnaast kan de klauwhaak door het rig ringetje onafhankelijk bewegen ten opzichte van het haakaas waardoor de prikkende eigenschappen van de Claw rig aanzienlijk worden verbetert.

Hand geknoopt van de beste karperspullen

Wist je dat je al onze kant en klare karper rigs heel eenvoudig kunt bevestigen aan onze kant en klare leaders? Alle karper leaders zijn namelijk voorzien van een Quick change swivel. Door de lus van de onderlijn in de quick change swivel te bevestigen en de anti tangle hooklink sleeve over de verbinding schuiven kun je op een zeer eenvoudige manier de karper rig bevestigen! Naast deze karper rig hebben we ook de German stiff rig, Ronnie rig, Bow rig, Chod rig, Combi rig, KD rig, Circle rig en de kant en klare Zig rig in ons pakket!

Gebruikte rig componenten Claw rig:

 • Coated hooklink 25lb
 • Anti tangle sleeve
 • Verpakt per 2 stuks
 • Rig ring 3.7mm
 • Shrink tube
 • Black edition Claw karperhaak

Eigenschappen:

 • Geen repulsieve stoffen in de gebruikte rig componenten
 • Zeer goede houvast tijdens de dril
 • Geschikt voor het vissen in obstakelrijke wateren
 • Nauwkeurig geknoopt

 

Kleur

Weed, Gravel, Silt

Haak maat

4, 6, 6 barbless – zonder weerhaak, 8

2 beoordelingen voor Carp Whisperer – Claw Rig (2st)

 1. Philip Bullaert (geverifieerde eigenaar)

  De hair is m.i. wat lang maar anders de rig is zeer goed gemaakt. Top

 2. Ferry (geverifieerde eigenaar)

  Snel 3 karpers gevangen en zeer snel onthaakt

Een beoordeling toevoegen