Carp Whisperer – Zig Rigs kant en klaar (3st)

Echt kant en klare zig rigs kon je tot nu toe niet kopen! Wij van Carp Whisperer hebben als eerste een direct gebruiksklare zig rig gemaakt waarbij zelfs het haakaas al is voor gemonteerd! Op deze manier kan jij gelijk beginnen met vissen! Uiteraard gemaakt van de beste rig componenten en daar zit hem nu net het verschil in deze subtiele manier van karpervissen.

7,50

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Zig Rigs kant en klaar

Echt kant en klare zig rigs kon je tot nu toe niet kopen! Wij van Carp Whisperer hebben als eerste een direct gebruiksklare zig rig gemaakt waarbij zelfs het haakaas al is voor gemonteerd! Op deze manier kan jij gelijk beginnen met vissen! Uiteraard gemaakt van de beste rig componenten en daar zit hem nu net het verschil in deze subtiele manier van karpervissen.

Zig vissen is een subtiele manier van karpervissen die gebruikt wordt om karpers te vangen in de verschillende waterlagen.

Als haakaas gebruiken we de two tone zig balls met een heel hoog drijfvermogen. Het mooie aan ons zig aas is dat het geen repulsieve stoffen bevat. Dit is essentieel voor de goede werking van ready made zig rigs. Immers een karper mag het zig foam niet uitspugen doordat het een vieze smaak heeft, of bepaalde weekmakers in zich heeft waardoor de vis wordt afgestoten.

Daarnaast hebben we gekeken naar de visuele attractie van onze Zig Balls. Het is belangrijk dat een karper het zig foam zowel van onderen als ook van boven goed kan zien. Op deze manier maakt het niet uit van welke kant de karper het haakaas benadert. Met onze 2 kleurige zig balls weet je zeker dat het haakaas altijd goed opvalt! We hebben gekozen voor een zwart/witte versie en een zwart/gele versie. Beide kleur combinaties hebben zich over vele jaren bewezen als zeer goede karpervangers. Om de inhaking te verbeteren hebben we een hele kleine line aligner gemonteerd op de Black Claw zig haak maat 10. Dit geeft onze ready made zigs een aanzienlijk betere vangst gemiddelde.

Zig vissen met kant en klare zig rigs

Zig vissen is een relatief nieuwe manier van vissen waarbij je de karper probeert te vangen in de verschillende waterlagen. Het vissen met de zig is vooral toegespitst op het prikkelen van de nieuwsgierigheid van de karper. Daardoor hoeft het zig foam niet voorzien te zijn van een voedselprikkel. Wij raden aan om onze gebruiksklare zig rigs zo uit de verpakking te gebruiken. Daar staat tegenover dat het enige wat daadwerkelijk meerwaarde heeft is het voeren van de Pulex zigvoer. Hiermee maak je een grote verticale wolk in het water waarmee je de karpers van grote afstand naar je visplek lokt.

Je kunt onze kant en klare zig rig gebruiken voor de adjustable zig rig, maar ook voor het zig vissen direct vanaf het lood. Carp Whisperer kant en klare zig rigs zijn voorzien van een 4 meter lange onderlijn. Deze kun je eenvoudig op de juiste lengte maken. Bovendien raden we aan om de onderlijn middels een Palomar knoop te bevestigen aan de wartel. Zig vissen is met onze kant en klare zig rigs nog nooit zo eenvoudig geweest! Naast deze karper rig hebben we ook de German stiff rig, Ronnie rig, Bow rig, Chod rig, Combi rig, Circle rig, Claw rig en de kant en klare KD rig in ons pakket!

Voordelen van kant en klare rigs voor het zigvissen!

Ons doel is om je meer karpers te laten vangen! Carp Whisperer kant en klare zig rigs zijn dusdanig geperfectioneerd dat jij je geen zorgen meer hoeft te maken over de rig die je gebruikt. Hieronder staan de unieke voordelen van onze zigs:

 • Voorzien van een speciale subtiele zig haak
 • Met line aligner voor een betere inhaking
 • Two tone zig balls voorgemonteerd voor direct gebruik
 • Voorzien van 4meter lange zig lijn die eenvoudig op lengte kan worden gemaakt
 • Geschikt voor de adjustable zig en om een zig rig rechtstreeks van het lood te vissen
 • Verpakt per 3 stuks op handige foam spoel

 

Kant en klare zig rigs kopen doe je natuurlijk online bij Carp Whisperer

 

Kleur

Zwart/Geel, Zwart/Wit

2 beoordelingen voor Carp Whisperer – Zig Rigs kant en klaar (3st)

 1. Sjoerd

  Dit is een uitkomst 5 hele dikke sterren!

  Ik ben een mooi weer visser mij zie je ongeveer 5 keer karper vissen per jaar.

  Een collega van mij vertelde eens over zigvissen ik probeerde het wat te volgen maar had eerlijk gezegd geen iedee waarop hij zij kijk anders maar eens een filmpje van carpwhisper dan heb je er een beeld bij.

  2 vrienden vroegen of ik een dagje mee wou karpervissen ja natuurlijk lekker weer heerlijk genieten.

  Ik ben 1 keer wezen zigvissen om het te testen maar dat verliep niet goed. Met goede moed op een plas waar iedereen op de bodem viste wou ik wel met de zigrig echter …zelf heb ik weinig ervaring met correct monteren maar met hulp van mijn vrienden hadden ze de montage vrij makkelijk en correct aan de hoofdlijn. Nu alleen de onderlijn op juiste maat knippen ik dacht vanaf mijn borstbeen naar wijsvinger is ongeveer een meter en daar afgeknipt.

  Ik heb de zigmontage ingeworpen en toen gerekend volgens mijn beredenering zat ik op ongeveer 1 meter onder het oppervlakte.

  Ik ben toen heerlijk achterover gaan zitten hier en daar een praatje maken en af en toe met de spod gooien. Soms gaf ik 2 molen slagen lijn of draaide ik weer iets terug om de diepe wat te variëren.

  Het was al een tijdje geleden en ik was zelfs het spod gooien vergeten oeps… Toen ik mij dat herinnerde ging ik naar de waterkant om er weer 1 heen te gooien.

  Nog geen minuut later piep….piep…ik dacht heb ik nu beet of komt het door de spod? Toen ging er lijn lopen en dat was duidelijke taal! Uiteindelijk een karper van 45 pond gevangen!

  Vol ongeloof de vis bewonderd maar eigenlijk was het het meest blij dat wat ik dee ook werkte. Ik had er een hard hoofd daar ben ik eerlijk in maar door verhalen van mijn collaga toch gaan zigvissen.

  De kant en klare onderlijn is dan wel echt een uitkomst. Vooral voor mij iemand die niet vaak vist maar wel nieuwsgierig is naar zigvissen heeft dit geeft mij de kans gegeven om een mooie vis te vangen.

 2. Jan S.

  Top

Een beoordeling toevoegen