Carp Whisperer – Bow rig (2st)

De Bow rig is misschien wel de meest effectieve karper rig die je kunt gebruiken voor het vissen met een wafter presentaties. Deze kant en klare onderlijn is gemaakt om zelfs de meest voorzichtige karper alsnog te vangen.

5,99

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Bow rig kant en klaar

De kant en klare Bow rig nu online te bestellen! De Bow rig is misschien wel de meest effectieve karper rig die je kunt gebruiken voor het vissen met een wafter presentaties. Deze kant en klare onderlijn is gemaakt om zelfs de meest voorzichtige karper alsnog te vangen. De karperhaak is ingelust en mocht deze bot zijn geworden tijdens het vissen dan is de vishaak heel eenvoudig te vervangen. Het is een kwestie van oude haak uitlussen en nieuwe haak inlussen. Dit maakt het tevens mogelijk om niet alleen de Bow haak te gebruiken, maar ook is deze ready made rig prima te gebruiken met de Circle haak. De speciale vorm van deze karperhaak zorgt ervoor dat deze goed in de bek blijft zitten waardoor je nagenoeg geen losschieters meer krijgt in situaties met veel wier en zeer zachte karperbekken.

We raden aan om de bow rig te vissen met een wafter of snowman presentatie. Met dit uitgebalanceerd haakaas zal deze karper rig het beste werken.

De boilie wordt bevestigd aan een kleine micro ring swivel waardoor het haakaas zich zeer natuurlijk gedraagt en de karper geen argwaan krijgt bij het opzuigen. Bij een goede Bow rig komt het aan op de kleine details. Onze kant en klare-rigs zijn zorgvuldig samengesteld door ervaren vissers en hebben zich over vele jaren bewezen als betrouwbare vangers. Uiteraard zijn al onze rigs handgeknoopt van de allerbeste materialen uit het Carp Whisperer gamma. Op deze manier kan jij zorgeloos met de perfecte kant en klare Bow-rig vissen. Naast deze karper rig hebben we ook de German stiff rig, Circle rig, Combi rig, Chod rig, Ronnie rig, KD rig, Claw rig en de kant en klare Zig rig in ons pakket!

Online je kant en klare Bow rig bestellen!

Het mooie is dat je onze kant en klare rigs heel eenvoudig kunt bevestigen op onze kant en klare leaders. Alle leaders zijn namelijk voorzien van een Quick Change Swivel. Het bevestigen gaat heel eenvoudig. Hang de lus van de bow rig in de Quick Change Swivel schuif vervolgens de anti tangle sleeve op zijn plek en je kunt karpervissen!

Al met al de Bow rig is misschien wel de perfecte allround karper montage. Het beste is om deze kant en klare onderlijn te gebruiken met een wafter of snowman presentatie. Dit omdat het haakaas dicht op de haak is gemonteerd. Wil je deze karper rig vissen met normaal bodem aas dan zal je de afstand tussen haakaas en haak wat moeten verlengen.

Het bevestigen van het haakaas is het eenvoudigste met een stukje Floss draad. Het enige wat je moet doen is een stukje CW Floss draad van 10 cm afknippen. Daarna voer je het draad door de micro ring swivel en schuif je een boilie op het floss draad. Daarna leg je twee platte knopen en schroei je het uiteinde dicht met een aansteker.

Gebruikte componenten Bow rig:

 • Soft hooklink 30lb
 • Anti Tangle Sleeve
 • Bow haak
 • Micro ring swivel
 • T shaped hook bead

Eigenschappen:

 • Zeer goede houvast tijdens dril
 • Zeer snelle inhaking
 • Nauwkeurig geknoopt
 • Uitstekende draai-eigenschappen
 • Verkrijgbaar in haakmaat 6

Carp Whisperer Top tip: gebruik eens de Hybride hookbaits met deze rig en je zult verstelt staan van de goede vangsten!

Kleur

Weed, Gravel, Silt

Haak maat

4, 6

1 beoordeling voor Carp Whisperer – Bow rig (2st)

 1. Harm Bakker

  Afgelopen seizoen veel gevist met de bow rig in combinatie met wafters. Top combinatie, veel mee gevangen. Ik heb ook het idee dat deze combi ook veel hardere aanbeten geeft. De haak is ook super gemakkelijk te verwisselen. Met een paar kant en klare rigjes, pakjes bow haken en hookbeats kun je wel een seizoen vooruit. Zelf knopen van deze rig is ook super makkelijk.

  • Ernesto Kamminga

   Fijn om te horen Harm! Veel mensen denken dat dit een te simpele rig is en laten daarom de Bow rig link liggen. Maar het tegendeel is juist waar want deze rig is een serieuze karper prikker om het zo maar te zeggen 🙂 Dank je wel voor je feedback weet ik zeer te waarderen!

Een beoordeling toevoegen