Carp Whisperer – German Stiff rig (2st)

De German Stiff rig is speciaal ontworpen om niet in de war te raken. Of je nu ver moet gooien of op wateren vist waar veel kreeft of witvis met het haakaas speelt, deze stiff rig heeft genoeg reset vermogen om toch een goede presentatie te bieden!

5,99

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

German Stiff Rig kant en klaar

De German Stiff rig is een karperonderlijn die vrijwel niet in de war raakt. De German stiff rig is gemaakt van stijf fluoro carbon onderlijnmateriaal. Door het grote reset vermogen van deze stugge rig komt is deze montage ook zeer geschikt op wateren met veel witvis of kreeft. Daarnaast hebben we de onderlijnmontage afgewerkt met een tungsten hooklink sleeve. Met de bedoeling dat de rig nog beter tegen de bodem wordt gedrukt.

Het mooie aan een fluoro carbon karper rig is dat deze onzichtbaar is voor de vis. Hierdoor is deze onderlijn ook zeer geschikt om te gebruiken op zeer heldere wateren waar camouflage van de laatste meter belangrijk is. Doordat de hair is gemaakt van soepel materiaal zal het haakaas zo natuurgetrouw als mogelijk zich gedragen. Wat natuurlijk de presentatie alleen maar ten goede komt!

De German stiff rig werkt het beste met zinkende boilies en snowman presentaties. Door het gewicht van  het haakaas wordt de haak als het ware direct naar de onderlip gedrukt. Al met al voor deze onderlijnmontage werkt de Bow haak het beste. Zorg er wel voor dat je tenminste 1 cm ruimte houdt tussen haak en de boilie op de hair.

Het mooie is dat je onze kant en klare rigs heel eenvoudig kunt bevestigen op onze kant en klare leaders. Alle leaders zijn namelijk voorzien van een Quick Change Swivel. Daardoor gaat het bevestigen van de rig aan de leader heel eenvoudig. Hang de lus van de German Stiff rig in de Quick Change Swivel. Schuif vervolgens de anti tangle sleeve op zijn plek en je kunt karpervissen!

Online je kant en klare Stiff rig bestellen!

De German stiff rig is misschien wel de beste hair rig voor het vissen met zinkende boilies. Met onze boilies stops kun je eenvoudig de juiste lengte bepalen van de hair. Geef deze karper rig maar eens een kans! Ik ben er zeker van dat deze rig je niet in de steek zal laten! Naast deze karper rig hebben we ook de Bow rig, Circle rig, Combi rig, Chod rig, Ronnie rig, KD rig, Claw rig en de kant en klare Zig rig in ons pakket!

Gebruikte componenten:

 • Fluoro link
 • Tungsten Anti Tangle Sleeve
 • Bow haak
 • Soepele hair
 • Hair rubber

Eigenschappen:

 • Zeer goede houvast tijdens dril
 • Zeer snelle inhaking
 • Nauwkeurig geknoopt
 • Uitstekende anti tangle eigenschappen
 • Verkrijgbaar in haakmaat 6 en 4

Carp Whisperer Top tip: gebruik eens normaal zinkend haakaas met deze rig en je zult verstelt staan van de goede vangsten

Haak maat

4, 6

3 beoordelingen voor Carp Whisperer – German Stiff rig (2st)

 1. sigi (geverifieerde eigenaar)

  top materiaal

 2. Ger van Houten (geverifieerde eigenaar)

  De kant en klare rigs zijn allemaal Toppers.
  Tot in de puntjes afgewerkt,en ook de Black Edition haken vormen een perfecte aanvulling op de keurig gemaakte lijn. super goed,en ook het zelf maken ie erg leuk ,want ook hier staat op de site een goed en practisch voorbeeld om dit zelf te doen,leuk voor de winter. Kortom keurige Rigs en niet alleen deGerman Stiff RIg,ik vind gewoon alle Rigs 100% top in orde!

 3. Davy bouwens (geverifieerde eigenaar)

  Goede onderlijn, haakt de vissen mooi in de onderlip

Een beoordeling toevoegen