Carp Whisperer – Chod rig (3st)

CW ready made chod rigs zijn hand geknoopt met de beste rig componenten uit onze gamma. Met handige popup screw voor eenvoudige montage van het haakaas!

8,99

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Chod rig ready made

Om een zeer effectieve chod rig te maken komt het op de kleine details aan. Dus, daar hebben wij werk van gemaakt! Want onze rigs worden zorgvuldig met de hand geknoopt van de allerbeste materialen uit onze End tackle range. Waardoor jij zorgeloos met de perfecte chod montage vissen! Samengevat komt het erop neer dat deze rig zig onderscheidt in betrouwbaarheid. Maar tevens uitblinkt door zijn geweldige inhakingsvermogen en houvast tijdens de dril!

We hebben er bewust voor gekozen om het unieke Chod Link onderlijnmateriaal te gebruiken in combinatie met de CW Heli Swivel. Kortom door deze manier van bevestigen kan de haak zonder noemenswaardige weerstand 360 graden in het rond draaien. Dus ongeacht de aanzwemrichting van de vis. Daardoor zal de haak keer op keer perfect in de onderlip prikken. Om die reden zijn deze essentiële details in hoge mate bepalend voor de vangkracht van deze korte karper onderlijn!

Klik hier voor bijpassende kant en klare Leader Chod rig leader

Hinged stiff rig

Je kunt deze kant en klare chod onderlijn ook gebruiken om zelf een hinged stiff rig te maken. In sommige omstandigheden is het goed om de chod onderlijn te verlengen. Onder andere op wateren waar de vissen voorzichtig azen of wanneer de vissen hele zachte bekken hebben. Daarnaast kan het zo zijn dat de vissen net wat meer ruimte nodig zijn om het haakaas op te nemen. Immers een karper aast niet altijd op dezelfde manier. Daarom is het zaak dat je inspeelt op de situatie. En daarvoor kan het nodig zijn om een chod rig te verlengen tot een hinged stiff rig! Gebruik voor het verlengen onze speciale chod link voor het beste resultaat!

Naast deze karper rig hebben we ook de German stiff rig, Ronnie rig, Bow rig, Chod rig, KD rig, Circle rig, Claw rig en de kant en klare Zig rig in ons pakket!

Gebruikte materialen Chod rig:

 •  Chod Link 30LB
 •  Chod haak
 •  Heli-Swivel
 •  Pop-up screw

Eigenschappen:

 • Unieke curve
 • Geweldige inhakingsvermogen
 • Nauwkeurig geknoopt
 • Uitstekende draaieigenschappen 360 graden
 • Verkrijgbaar in maat 6 en 8
 • Verpakt per 3
Haak maat

6, 8

4 beoordelingen voor Carp Whisperer – Chod rig (3st)

 1. Stijn D.

  Ik viste nooit met een chodrig. Ik had wel deze kant en klare in mijn tas. Ik heb ze dit voorjaar eens gebruikt en zijn me super bevallen. Heel handig kant en klaar en gemakkelijk te monteren. Ik zal ze zeker meer gebruiken.

 2. R.A. K.

  Goede kwaliteit, redelijke prijzen.

 3. tonny b.

  NOG NIET WEG GEWEEST ..IK WENS JULLIE EEN GOEDE KARPERBEURS

 4. Marcel R.

  Ik vind de chod link geweldig materiaal om me chods van te maken, makkelijk om mee te werken.
  Ook de curve waar je de chod link in zet blijft mooi zoals het gevormd is.

  Grt Marcel

Een beoordeling toevoegen