Carp Whisperer – Ronnie Rig (2st)

Bij een goede Ronnie rig komt het aan op de kleine details. Onze Ronnie-rigs zijn zorgvuldig samengesteld door ervaren vissers en hebben zich over vele jaren bewezen als ideale pop up montage. Uiteraard zijn al onze rigs handgeknoopt van de allerbeste materialen uit het Carp Whisperer gamma. Op deze manier kan jij zorgeloos met de perfecte Ronnie-rig vissen.

5,99 (4,95 excl. btw)

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Ronnnie rig ready made

De kant en klare Ronnie rig of Spinner rig! De Ronnie rig is misschien wel de meest effectieve pop up montage die je kunt gebruiken voor het vissen op karper. Deze rig is gemaakt om met drijvend haakaas te vissen. Het haakaas in de meeste gevallen een pop up boilie kun je eenvoudig met een stukje floss draad of een stukje fluoro carbon bevestigen aan de micro ring swivel. Deze kleine wartel geeft het haakaas volledige bewegingsvrijheid waardoor je een zeer natuurlijke aasaanbieding krijgt. Tevens kan de haak bij opname snel naar de onderlip draaien. Wat de inhaking sterk ten goede komt.

Bij een goede Ronnie rig komt het aan op de kleine details. Onze Spinner rigs zijn zorgvuldig samengesteld door ervaren vissers en hebben zich over vele jaren bewezen als ideale pop up montage. Uiteraard zijn al onze rigs handgeknoopt van de allerbeste materialen uit het Carp Whisperer gamma. Op deze manier kan jij zorgeloos met de perfecte Ronnie-rig vissen.

Het mooie is dat je onze rigs heel eenvoudig kunt bevestigen op onze kant en klare leaders. Alle leaders zijn namelijk voorzien van een Quick Change Swivel. Het bevestigen gaat heel eenvoudig. Hang de lus van de Combi rig aan de wartel  schuif vervolgens de anti tangle sleeve op zijn plek en je kunt vissen! Naast deze karper rig hebben we ook de German stiff rig, Circle rig, Bow rig, Chod rig, Combi rig, KD rig, Claw rig en de kant en klare Zig rig in ons pakket!

Razend snelle inhaking Ronnie rig

Om het inhakingsvermogen en houvast tijdens de dril te verbeteren hebben we er voor gekozen om de Curve haak te gebruiken. Immers de Curve haak heeft namelijk de perfecte vorm om de punt van de haak direct naar de onderlip te sturen. Dit maakt de Curve haak de ideale haak voor de Ronnie rig. Om de inhaking nog wat te verbeteren hebben we de haak afgewerkt met een stukje shrink tube en een 360 hook swivel. Hierdoor zal de haak nog sneller naar de onderlip draaien. Uiteraard kun je de haak snel verwisselen door enkel het shrink tube te verwijderen en een nieuwe haak op de 360 graden wartel te bevestigen.

Gebruikte componenten Ronnie rig:

 • Hooklink soft
 • Anti Tangle Sleeve
 • Curve haak maat
 • 360 hook swivel
 • Shrink Tube
 • Hookbeads
 • Micro ring swivel

Eigenschappen:

 • Zeer goede houvast tijdens dril
 • Zeer snelle inhaking
 • Nauwkeurig geknoopt
 • Uitstekende draaieigenschappen
 • Verkrijgbaar in maat 4 met 35lb onderlijnmateriaal
Kleur

Weed, Gravel, Silt

Haak maat

4, 6

15 beoordelingen voor Carp Whisperer – Ronnie Rig (2st)

 1. Willem S.

  Mooi spul en super kwaliteit!!

 2. Ronald D.

  hij is mooi en ik gebruik hem ook

 3. raimond v.

  Netjes en snel geleverd en appart verpakt ik kan niet beter wensen

 4. Marcel M.

  Pakket zeer snel ontvangen. Producten allen okay. De haken zouden wat lichter mogem, zijn redelijk dikdradig. Wartels mogen ook wel iets kleiner.

 5. dennis w.

  Top

 6. Philip G.

  Geweldige rig alleen zit in dit pakket geen tungsten putty

 7. Wouter B.

  Ik vis graag met de ronnie rig en waar je vroeger 7 bijpassende onderdelen moest gaan zoeken zit dit nu kant en klaar verpakt. Ideaal!

 8. j p.

  als je de rig goed bekijkt, is hij indrukwekkend, agressief snel succesvol, hij is heel gemakkelijk te knopen, ik heb hier veel vertrouwen in, hiermee haal je veel karpers op de kant, en dat is nou juist wat de bedoeling is, ik vind het een geweldige rig, dit is DE rig die iedereen moet hebben in zijn tackle box, fantastisch.

 9. Marco K.

  Prima rig en al veel mee gevangen

 10. Gerd-Uwe E.

  Rigs sind Top. Lieferzeit war gut.

 11. Edwin E.

  Zeer goede rig.

 12. Johan V.

  Vlijmscherpe ronnie rig. Beste op de markt.

 13. Marco S.

  Levering was goed maar ben nog niet aan vissen toegekomen

 14. sigi (geverifieerde eigenaar)

  top materiaal

 15. Erik (geverifieerde eigenaar)

  Goed materiaal en snelle levering

Een beoordeling toevoegen