Carp Whisperer – Heli Chod swivel (10st)

De CW Heli/Chod Swivel heeft een mat zwarte kleur, een gegarandeerde trekkracht en is speciaal ontwikkeld voor het maken van een chod rig of hinged stiff rig

5,50

Op voorraad

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Heli Chod swivel

De Heli Chod Swivel ook wel double ring swivel genoemd is speciaal ontwikkeld om het haakaas zo natuurgetrouw mogelijk te laten bewegen. Dit resulteert in meer aas-opnames en beter gehaakte vissen. Deze kwalitatief hoogstaande wartel met een zeer lage draaiweerstand en een gegarandeerde trekkracht van 50lb is zonder twijfel de beste wartel welke jij als karpervisser kunt gebruiken voor het maken van een Chod– of Hinged Stiff rig!

Vaak zie ik nog dat het uitloden van een pop up gebeurt op de wartel, dit kun je beter niet doen. Immers hierdoor zal de wartel dieper in het sediment zakken wat het draaivermogen negatief zal beinvloeden. Vandaar dat het veel verstandiger is om het tungsten putty op de knoop net achter de wartel te plaatsen. Op deze manier behoudt de wartel zijn maximale draaivermogen.

De CW Heli Chod Swivel maat 11 is speciaal ontworpen om de inhakingsefficiëntie van de Chod-rig en de Hinged stiff-rig te maximaliseren. Doordat de Heli Swivel voorzien is van twee ring rings in plaats van één, creëer je volledige bewegingsvrijheid in het stijve onderlijnmateriaal. Wat resulteert in meer aasopnames, beter gehaakte vissen en een hogere vangstgemiddelde! 

Vergis je niet een wartel is een belangrijke schakel tussen jou en de karper. Daarom is de keus van de juiste wartel zeker iets om goed over na te denken! CW wartels worden elektrolytisch behandeld, door deze methode wordt het gebruikte staal harder, sterker en duurzamer en kenmerken onze wartels zich door hun zeer lage draaiweerstand en gegarandeerde trekkracht! Bovendien krijgen de wartels door deze behandeling een mooie, duurzame mat zwarte kleur, welke diep in het staal trekt. Dit in tegenstelling tot de standaard gecoate wartels die na een paar keer vissen hun kleur verliezen!

Specificaties Heli chod swivel:

  •          Hoge kwaliteit
  •          Mat zwarte camouflage kleur
  •          Gegarandeerde trekkracht van 50lb
  •          Verpakt per 10
  •          Zeer lage draaiweerstand
  •          Elektrolytisch behandeld
  •          Speciaal ontwikkeld voor stijf onderlijnmateriaal

1 beoordeling voor Carp Whisperer – Heli Chod swivel (10st)

  1. Wilco W.

    very good stuff

Een beoordeling toevoegen