Carp Whisperer – Pop Up Screw (10st)

Pop up screw voor het bevestigen van je boilies
Pop up screw voor het bevestigen van je boilies
Pop up screw voor het bevestigen van je boilies
Pop up screw voor het bevestigen van je boilies
Pop up screw voor het bevestigen van je boilies

Met de CW Pop up Screw bevestig je heel eenvoudig een pop-up aan je chod rig. Zeer duurzame bevestiging ook bij krachtige worpen.

4,25 (3,51 excl. btw)

Wissen

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Pop up Screw

De CW Pop up Screw is speciaal ontworpen om zonder floss draad een pop-up op een zeer eenvoudige en snelle manier te bevestigen. Het speciale schroefdraad geeft een uitstekende houvast en voorkomt dat het haakaas bij een krachtige worpen van de haak vliegt! Ook hebben we er voor gekozen om het schroefdraad wat dikker te maken waardoor de pop up schroef nog meer grip heeft.

Naast pop ups kunt je ook deze speciale wartel met schroefdraad gebruiken om wafters te bevestigen. Hierdoor heb je geen boilie stops meer nodig en kun je het haakaas blindelings bevestigen wat een groot voordeel is wanneer je veel beet krijgt en snel weer in moet werpen.

Deze haakaas wartel is verkrijgbaar met een ronder ring en met een ovale ring. De ronde ring zit iets strakker op de haak en is bedoelt om te gebruiken met een D lus, zoals het geval is bij een Bow rig of D rig. De oval rig ring geeft wat meer bewegingsvrijheid en staat wat verder af van de haak. Hierdoor mag het haakaas meer uitzetten wanneer deze water opzuigt en wat groter wordt. Al met al is het raadzaam om het haakaas icm met een screw bevestiging altijd te gebruiken op een D lus en niet op de steel van de haak! Naast deze manier van bevestigen kun je ook het aas prima bevestigen met onze bait swivel!

Met een CW Pop up Screw geeft kun je op een eenvoudige en snelle manier, zonder het gebruik van flossdraad een pop-up bevestigen.

Bait screw 21mm

Naast de normale pop up screws hebben we ook een extra lange bait screw. Met deze schroef kun je eenvoudig een snowman presentatie aan bijvoorbeeld je bow rig maken. Er past namelijk een 15mm zinkende boilie op samen met een pop up. Klik hier voor de extra lange versie

Specificaties pop up screw:

  • Uitermate sterk
  • Glijdende werking ring blijft werkzaam
  • Speciaal ontwikkeld om het haakaas zo natuurlijk mogelijk te laten gedragen
  • Verpakt per 10 stuks
  • Zeer eenvoudig in gebruik

* Te verkrijgen in 4.5mm Oval en 3.7mm Round. De 21mm lange versie heeft een ronde rig ring.

 

 

Soort

Rond, Ovaal

1 beoordeling voor Carp Whisperer – Pop Up Screw (10st)

  1. Paul D.

    Goed

Een beoordeling toevoegen