Carp Whisperer – Micro Ring Swivel (10st)

Micro ring swivels geven het haakaas volledige bewegingsvrijheid. Ideaal om te gebruiken voor de Bow rig, of D rig montages. Meer aasopnames en een betere inhaking is heel eenvoudig te realiseren met deze hoogstaande karperwartels!

4,95

Op voorraad

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Micro ring swivel size 20

De Micro Ring Swivel verbetert de inhakingsefficiëntie van elke rig!

Micro Ring Swivels in maat 20 zijn speciaal ontwikkeld om het haakaas zo natuurgetrouw mogelijk te laten bewegen. Uiteindelijk resulteert dit in meer aas-opnames en beter gehaakte vissen. Deze kwalitatief hoogstaande wartel met een zeer lage draaiweerstand is zonder twijfel het beste wat er op de markt verkrijgbaar is.

Voor het bevestigen van het haakaas aan de wartel kun je het beste gebruik maken van Bait floss. Hiermee kun je ongeacht de grootte van het haakaas altijd de juiste afstand ten opzichte van de haak bepalen. Al met al is het echt heel simpel. Knip een stukje floss draad af en steek dit door de ring van de haakaas wartel. Rijg vervolgens het aas op het bait floss. Daarna trek je het haakaas tot net over het tonnetje op de wartel. Wanneer het haakaas op zijn plaats zit fixeer je deze met een 2 tal knopen. Knip nu het uiteinde af en schroei met een aansteker het bait floss tot een verdikking en je rig is klaar voor gebruik!

CW Micro Ring Swivels # 20 is de perfecte wartel om te gebruiken voor de Bow rig. 

Vergis je niet een wartel is een belangrijke schakel tussen jou en de karper. Daarom is de keus van de juiste wartel zeker iets om goed over na te denken! CW wartels worden elektrolytisch behandeld, door deze methode wordt het gebruikte staal harder, sterker en duurzamer en kenmerken onze wartels zich door hun zeer lage draaiweerstand en gegarandeerde trekkracht! Bovendien krijgen de wartels door deze behandeling een mooie, duurzame mat zwarte kleur, welke diep in het staal trekt. Dit in tegenstelling tot de standaard gecoate wartels die na een paar keer vissen hun kleur verliezen!

Specificaties Micro Ring Swivel:

 • Zeer geschikt om te verwerken in een rig
 • Top kwaliteit
 • Duurzame, mat zwarte camouflage kleur
 • Ideaal voor de Multi rig
 • Verpakt per 10
 • Zeer lage draaiweerstand

8 beoordelingen voor Carp Whisperer – Micro Ring Swivel (10st)

 1. Leo van wijnen (geverifieerde eigenaar)

  Alles werkt perfect goede spullen goed over nagedacht.ook het aas niets over te klagen en snelle llevering .

 2. Ruben O.

  Doen wat ze moeten doen

 3. frans j.

  Diverse spullen besteld . Super kwaliteit ( vooral die scherpe haken die ikzelf al heb mogen voelen !! ) veel rigs al nagemaakt. Alles altijd netjes verpakt en optijd geleverd.

 4. Urbain N.

  alles verlopen naar wens een echte aanrader.

 5. Jelle m.

  Top zoals alles :grinning: sinds ik cw gebruik zijn mijn onderlijnen Veel makkelijker te maken en super sterk

 6. Henk D.

  Alweer een bestelling gedaan, super tevreden over de kwaliteit

 7. lubbert k.

  Top product zeker een aan rader en een super snelle levering

 8. Werner B.

  Bevalt heel goed

Een beoordeling toevoegen