Carp Whisperer – 360° Hook Swivel (10st)

De 360 graden hook swivel wordt gemaakt in Japan en is speciaal ontworpen om de haak 360 graden om zijn as te laten draaien. Daarnaast kun je nu snel van haak wisselen mocht deze stomp zijn geworden.

4,99

Op voorraad

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

360 hook swivel

De 360 graden hook swivel wordt gemaakt in Japan en is speciaal ontworpen om de haak 360 graden om zijn as te laten draaien. Daarnaast kun je nu snel van haak wisselen mocht deze stomp zijn geworden. Deze kwalitatief hoogstaande wartel met een zeer lage draaiweerstand en een grote trekkracht is zonder twijfel de beste wartel welke jij als karpervisser kunt gebruiken voor de Ronnie rig! De 360 graden hook swivel kan gebruikt worden voor een grotere variatie aan karper rigs met zowel bodemaas als ook met pop ups en snowman presentaties.

Het mooie aan onze 360 graden wartel is dat het open bevestigingsoog extra sterk is gemaakt. Je kunt daarom deze wartel ook zonder probleem gebruiken om een Chod rig te bevestigen. Het enige wat je dan moet doen is een klein stukje anti tangle hooklink sleeve over de verbinding schuiven.

De bevestiging van de 360 hook swivel aan de haak is heel eenvoudig. Schuif een stukje shrink tube op de haak en bevestig de haak aan de 360 hook swivel. Schuif het stukje shrink tube over het oog van de haak en een stukje over de wartel. Even het shrink tube verwarmen met een aansteker en klaar is de bevestiging.

Waarom een CW wartel?

Vergis je niet een wartel is een belangrijke schakel tussen jou en de karper. Daarom is de keus van de juiste wartel zeker iets om goed over na te denken! CW wartels worden elektrolytisch behandeld, door deze methode wordt het gebruikte staal harder, sterker en duurzamer en kenmerken onze wartels zich door hun zeer lage draaiweerstand en gegarandeerde trekkracht!

Bovendien krijgen de wartels door deze behandeling een mooie, duurzame mat zwarte kleur, welke diep in het staal trekt. Dit in tegenstelling tot de standaard gecoate wartels die na een paar keer vissen hun kleur verliezen!

Specificaties 360 Hook Swivel:

 • Gemaakt in Japan
 • Mat zwarte camouflage kleur
 • Uitermate sterk
 • Verpakt per 10
 • Ideaal om de Ronnie rig mee te maken
 • Zeer lage draaiweerstand
 • Elektrolytisch behandeld
 • Speciaal ontwikkeld voor het bevestigen van een haak

4 beoordelingen voor Carp Whisperer – 360° Hook Swivel (10st)

 1. daniel w.

  Ideal, fürs ronnierig. :ok_hand::skin-tone-3:

 2. Peter S.

  Goed en makkelijk in gebruik

 3. Marco S.

  doet wat het beloofd, lekker makkelijk te kneden en blijft goed zitten.

 4. Hendrik O.

  Ja wat moet ik er over zeggen,als je in plaats van c bocht er een U vorm van zou maken is die perfect.

Een beoordeling toevoegen