Carp Whisperer – Bait Swivel (10st)

De Bait Swivel is speciaal ontwikkeld om de inhakingsefficientie van je onderlijnmontage sterk te verbeteren. De Bait Swivel drukt als het ware de punt van de haak in de onderlip van de karper. Het bevestigen van het haakaas is nog nooit zo eenvoudig geweest. Door simpel weg het haakaas op de wartel drukken gevolgd door een hookbead en/of shrink tube heb je de perfect bevestiging. Dit is de wartel om te gebruiken voor een bodemaas rig en Ronnie rig.

5,51 (4,55 excl. btw)

Artikelnummer: BS15-20 Categorieën: , Tags: , , , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Bait swivel

De bait swivel is speciaal gemaakt om de inhaking van je karper rigs te perfectioneren. Deze speciale bait swivel drukt door het gewicht van de boilie de punt van de haak naar de onderlip. Overtuig jezelf maar, en trek de onderlijn maar eens over je handpalm. Je zult zien dat de haak meteen vlees wilt pakken. Het systeem werkt het beste met een zinkende boilie of onze hybride hookbaits. Je kunt de werking nog wat versterken door een klein beetje putty op de wartel te gebruiken zeg maar net boven het haakaas.

Met de bait swivel zal je de meest efficiënte inhaking kunnen bewerkstelligen van al je karper rigs.

Dit is de wartel om te gebruiken met bodemaas. Het haakaas kun je zeer eenvoudig bevestigen door de steel van de wartel door het haakaas te drukken. Daarna draai je het haakje van de wartel een kwartslag en bevestig je een stukje shrink tube. Deze maak je even heet en vervolgens druk je deze in het haakaas. Het haakaas is nu bevestigd aan de wartel waarbij je geen boilie naald of boilie stoppers meer nodig bent. Om de werking te garanderen is het belangrijk dat de wartel onder in de haakbocht komt te hangen. Naast het gebruik met bodem aas is deze wartel ook perfect om pop ups te bevestigen aan een Ronnie rig!

Let op:

Gebruik altijd een stukje shrink tube en/of een hook bead over het uiteinde van de bait swivel zoals te zien is op de foto. Dit fungeert als buffer waardoor het haakaas niet van de wartel vliegt en het voorkomt het blijven hangen van de wartel in het schepnet mocht de boilie er tijdens de dril onverhoopt af zijn gegaan.

Eigenschappen Bait Swivel:

  • Hoogstaande Japanse mini wartel
  • Zeer eenvoudige bevestiging van het haakaas
  • Zeer lage draaiweerstand
  • Geeft het haakaas veel bewegingsvrijheid
  • Speciaal ontwikkeld om de inhaking te verbeteren
Maat

15, 20

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carp Whisperer – Bait Swivel (10st)” te beoordelen