Carp Whisperer – Ring swivel (10st)

De ring swivel is speciaal ontwikkeld om het haakaas zo natuurgetrouw mogelijk te laten bewegen. Dit resulteert in meer aas-opnames en beter gehaakte vissen. Vergis je niet een wartel is een belangrijke schakel tussen jou en de karper. Daarom is de keus van de juiste wartel zeker iets om goed over na te denken!

4,50

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Ring Swivel

De ring swivel is speciaal ontwikkeld om het haakaas zo natuurgetrouw mogelijk te laten bewegen. Dit resulteert in meer aas-opnames en beter gehaakte vissen. Vergis je niet een wartel is een belangrijke schakel tussen jou en de karper. Daarom is de keus van de juiste wartel zeker iets om goed over na te denken! Je kunt onze ring wartels gebruiken voor meerdere karper rig toepassingen. Bijvoorbeeld ring wartel maat 11 is zeer goed te gebruiken als rig component om bijvoorbeeld een combi rig te maken. Daarentegen is een maat 8 ring wartel weer heel geschikt om te gebruiken als onderlijnbevestiging aan de hoofdlijn of leader. Deze maat past namelijk precies in onze lead clips.

“Voor het gemakkelijk monteren van je onderlijnen aan een Ring Swivel maak je gewoon een vijf centimeter grote lus aan je onderlijn. Deze lus haal je door het oog van de ring wartel heen, vervolgens doe je karperhaak door de lus en trekt je alles voorzichtig aan. Simpeler kan niet!”

Bij het karpervissen komt er veel kracht te staan op onze wartels en niemand wil natuurlijk zijn droomvis verspelen. Daarom besteden wij veel aandacht aan al onze karperspullen. Voor wartels is het belangrijk dat ze betrouwbaar zijn en over voldoende trekkracht beschikken. Carp Whisperer ring swivels hebben als enige wartels een gegarandeerde trekkracht! Uiteraard zijn daarnaast perfect afgewerkt in een niet glinsterende, mat zwarte kleur. Deze kleur ligt niet op de wartel, zoals het geval is met wartels die zijn gespoten. Vandaar dat wij onze wartels elektrolytisch laten verzinken waardoor er geen laag op de wartel ligt maar de kleuring in het materiaal is getrokken! Wanneer jij een wartel wilt gebruiken die 100% betrouwbaar is dan heb je die nu gevonden!

Specificaties Ring Swivel:

  •         Verkrijgbaar in maat 8
  •         Verkrijgbaar in maat 11
  •          Let op -> Ring wartel maat 8 is passend op al onze Lead Clips
  •          Top kwaliteit
  •          Mat zwarte camouflage kleur
  •          Gegarandeerde trekkracht van 75lb
  •          Verpakt per 10
  •          Zeer lage draaiweerstand
  •          Elektrolytisch behandeld
Maat

11, 8

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carp Whisperer – Ring swivel (10st)” te beoordelen