Carp Whisperer – 360 Pop up Screw (10st)

Met de CW 360 pop up Screw bevestig je heel eenvoudig een boilie. Zeer duurzame bevestiging ook bij krachtige worpen.

5,75

Op voorraad

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

360 Pop up Screw

De CW 360 pop up screw is speciaal ontworpen om zonder floss draad een pop up boilie te kunnen monteren. Dit op een zeer eenvoudige en snelle manier! Het speciale schroefdraad geeft een uitstekende houvast en voorkomt dat het haakaas bij een krachtige worpen van de haak vliegt! Ook hebben we er voor gekozen om de houvast te verbeteren zodat de schroef nog meer grip heeft. Op deze manier kun je eenvoudig de schroef in het haakaas draaien.

Naast pop ups kunt je wafters bevestigen op deze kunststof aasschroef. Hierdoor heb je geen boilie stops meer nodig en kun je het haakaas blindelings bevestigen wat een groot voordeel is wanneer je veel beet krijgt en snel weer in moet werpen.

Deze haakaas wartel is verkrijgbaar met een ronde rig ring van 3.7mmmm. De ronde ring zit iets strakker op de haak en is bedoelt om te gebruiken met een D lus. Dit zoals het geval is bij een Bow rig, chod rig of D rig.  Al met al is het raadzaam om het haakaas icm met een screw bevestiging altijd te gebruiken op een D lus en niet op de steel van de haak! Naast deze manier van bevestigen kun je ook het aas prima bevestigen met onze bait swivel!

Met een CW 360 Pop up Screw geeft kun je op een eenvoudige en snelle manier, zonder het gebruik van flossdraad een pop up monteren.

Specificaties 360 pop up screw:

  • Uitermate sterk
  • Glijdende werking ring blijft werkzaam
  • Speciaal ontwikkeld om het haakaas zo natuurlijk mogelijk te laten gedragen
  • Verpakt per 10 stuks
  • Zeer eenvoudig in gebruik

* Ook te verkrijgen als metal pop up screw in 4.5mm Oval en 3.7mm Round en een 21mm lange versie!

 

 

Soort

Rond, Ovaal

1 beoordeling voor Carp Whisperer – 360 Pop up Screw (10st)

  1. Elmer (geverifieerde eigenaar)

    Mooi fijn onderdeel, mooi afgewerkt. Je moet vertrouwen hebben in je popup. Heb zelfs meegemaakt dat kreeften/krabben lange tijd mn aas belaagd hebben. En had nog voldoende hou vast in de kern van de popup.

Een beoordeling toevoegen