Carp Whisperer – Zig Link

Zig Link is een special onderlijnmateriaal voor het zig vissen op karper. Dit zig onderlijnmateriaal heeft de beste eigenschappen van een aantal co-polymeren in zich verenigd. Naast een superieure knoopvastheid en unieke strekkende eigenschappen om zo het in de war gooien van de lijn te voorkomen, beschikt deze vislijn over een geweldig absorberend vermogen.

5,50

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Zig link onderlijnmateriaal voor het zigvissen

Zig Link is speciaal door ons ontworpen voor de vissers die graag met de zig rig of met de korst in het oppervlak vissen. Daarom heeft dit drijvend onderlijnmateriaal heeft de beste eigenschappen van een aantal premium co-polymeren in zich verenigd. Naast een superieure knoopvastheid en unieke strekkende eigenschappen om zo het in de war gooien van de lijn te voorkomen, beschikt deze zig lijn over een geweldig absorberend vermogen. In de eerste plaats is dit een onmisbare eigenschap zeker tijdens de laatste fase van de dril!

Zig vissen is een subtiele manier van karpervissen. Dit betekent dat de lijn en de aasaanbieding zo fijn mogelijk moeten zijn. Immers de karper wordt gehaakt op een stukje foam en dat kans dat hij deze uitspuugt is aanzienlijk groter wanneer de vis ook nog een onraad bespeurt. Vandaar dat het belangrijk is dat alles zo min mogelijk opvalt. Het mag duidelijk zijn dat een dunne lijn en kleine zig haakjes daarbij horen. Om de zig lijn extra te camoufleren hebben we deze voorzien van een doorzichtig camouflage patroon. Dit zorgt ervoor dat het onderlijnmateriaal vrijwel onzichtbaar is onderwater.

CW Zig Link is een soepel, en kreukvrij onderlijnmateriaal met drijvende eigenschappen en een hoge knoopsterkte. Doordat de lijn mooie recht blijft, is dit onderlijnmateriaal de perfecte lijn om te gebruiken voor het zig en het oppervlakte vissen op karper.

Wil je wat meer weten over het maken van de beste zig rigs of wat meer over het zigvissen op karper? Lees dan ook eens het artikel over zig vissen leren en bekijk de verfilming van een leerzame ziglezing!

Eigenschappen zig link:

 • Strekkende eigenschappen
 • Anti kreuk
 • Uitermate sterk
 • Uitstekende demping
 • Hoge knoopsterkte
 • Bijzonder soepel
 • Drijvend

.

Verkrijgbaar in onze special camo versie op spoelen van 40 meter met een trekkracht van 12lb met een Ø van 28/00 en 9lb van 23/00.

Trekkracht

9 lb, 12 lb

5 beoordelingen voor Carp Whisperer – Zig Link

 1. Teun H.

  Heb veel met deze lijn gevist afgelopen jaar . De lijn knoop goed is sterk ben er zeer tevreden mee gr Teun

 2. Robert M.

  Ik ben tevreden met deze lijn. De lijn blijft mooi vrij van kinken. Heb me eerste vissen op de zig weten te vangen, awesome

 3. Sander N.

  Goed te knopen en lekker dun. Top lijn.

 4. Cees-Jan D.

  Lekker Nederlands en goed spul snelle levering

 5. Wim van Waardhuizen

  Ik heb deze lijn dit jaar voor het eerst gebruikt. Ik heb er op een aantal parkwateren nu een aantal vissen op gevangen. Zowel aan de oppervlakte als net daar onder. Fijne lijn die ondanks de voor mij ongebruikelijke geringe dikte goed sterk is. Zelfs tussen de lelies ging het “BIJ MIJ” goed !!

Een beoordeling toevoegen