Carp Whisperer – Crimp sleeves

4,95

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Crimp sleeves voor het karpervissen

Crimp sleeves ook wel krimps genoemd zijn speciaal ontwikkeld om sterke verbindingen te maken in een karper lijn, of staaldraad. Deze crimp sleeves bestaan uit 2 buisjes die tegen elkaar aan zitten. Dit betekent dat het onderlijnmateriaal gescheiden naast elkaar komt te liggen waardoor je een ijzersterke verbinding krijgt! Dit in tegenstelling tot enkele krimps die de lijn als het ware pletten en zo behoorlijk aan trekkracht in boeten. Uiteraard zijn onze dubbele krimp sleeves gemaakt van een hoogwaardige staalsoort die niet roest.

De mat zwarte afwerking voorkomt ongewenste reflecties! Ideaal wanneer je karper rigs niet mogen opvallen in helder viswater!

Hoe de crimp leeves te gebruiken?

Het krimpen van de sleeves gaat heel  eenvoudig. Door de vislijn eerst door het ene busje te voeren en vervolgens het uiteinde door het ander busje kun je een lus in je onderlijn maken. Dit geeft je tevens de mogelijkheid om verschillende soorten wartels of karperhaken te bevestigen. Hierdoor kun je heel eenvoudig een bepaalde constante houden in de karper rigs die jij maakt! Voor het beste resultaat raden we aan om onze sleeves alleen te gebruiken met een CW krimp tang.

Let op Carp Whisperer sleeves zijn extra sterk en net even wat langer dan wat je tot nu toe hebt gebruikt!

Welke diameters crimp sleeves zijn er?

De krimps komen in 2 verschillende soorten namelijk een 0.6mm (small) en een 0.7mm (large) uitvoering. Hierdoor kun je de sleeves inzetten voor vislijnen die variëren van 0.43 mm tot 0.70mm in diameter.

Waarbij de 0.6mm versie kan worden gebruikt voor lijnen tussen de 0.43mm tot 0.60mm en de 0.7mm versie voor vislijnen tussen de 0.55mm tot 0.70mm!

Je kunt deze sleeves ook prima gebruiken om je eigen snoekonderlijnen te maken of dikke lijnen voor het zeevissen krimpen! Je kunt zelfs onze chod link in 18lb versie eenvoudig krimpen met de 0,6mm sleeves. Wel altijd even goed de verbinding testen of deze sterk genoeg is.

Specificaties:

  • Double crimping sleeves
  • Zeer sterke verbinding
  • Binnenmaat van 0.6mm en 0.7mm
  • Lengte 5mm
  • Matt zwarte kleur
  • Roestvrije krimps
Diameter

0.6mm, 0.7mm

1 beoordeling voor Carp Whisperer – Crimp sleeves

  1. Fabrizio (geverifieerde eigenaar)

    Super materiaal wil niks anders meer dan van julie 😇

Een beoordeling toevoegen

VERGEET NIET MEE TE BESTELLEN …