Carp Whisperer – Multi Tool

Carp Whisperer Multi Tool is een handige tool om knopen strak te trekken en om eenvoudig de coating van gecoat onderlijnmateriaal te verwijderen!

6,99

Op voorraad

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Multi Tool

De Carp Whisperer Multi Tool is speciaal ontworpen om de coating te verwijderen van gecoate onderlijnen zoals Coated Hooklink. Deze multi functionele strip tool is voorzien van een metalen inleg met een kleine inkeping. Hierdoor kun je heel gemakkelijk een kleine snee maken in de coating. Uiteraard zonder dat je hiermee de gevlochten kern van het onderlijnmateriaal beschadigd. Al met al is deze karper tool multifunctioneel! En naast het strippen van gecoat onderlijnmateriaal kun je deze ook inzetten als pulla. Zoals je kunt zien is deze voorzien van een stevige metalen haak welke uiterst geschikt is om knopen mee strak te trekken!

CW Multi Tool is dusdanig vorm gegeven dat je op een heel eenvoudige manier de coating van het onderlijnmateriaal kunt verwijderen. Met de handige haak trek je heel eenvoudig de knop strak zodat deze zijn maximale sterkte krijgt.

Deze tool is niet enkel heel handig over het design hebben we ook goed nagedacht. Want een hulpmiddel waarmee je stript of knopen aantrekt moet goed en stevig in de hand liggen. Het is daarom dat we deze tool de vorm van een duim hebben gegeven. Op deze manier kun je goed kracht zetten! Naast de verschillende soorten boilie naalden hebben we ook een speciale vis schaar in het assortiment!

Top tip: Het kan zijn dat voor het eerste gebruik de mesjes in de Strip tool wat scherp zijn. Hierdoor is het mogelijk dat het onderlijnmateriaal iets beschadigd. Vandaar dat het raadzaam is om voor gebruik even een waterproof schuurpapiertje schuin door de beide messen te halen. Op deze manier worden de messen waarmee je de coating verwijdert van het onderlijnmateriaal iets afgevlakt. Het mooie is dat je met onze stiptool in 1 keer 15 cm coating kan verwijderen. Probeer maar eens uit, dit is zonder twijfel de sterkste item om gecoat onderlijnmateriaal te strippen op de markt!

Eigenschappen Multi tool:

  •          Klein en handig design
  •          Speciale metalen inleg met inkeping
  •          Ontwikkeld voor gecoate onderlijnmateriaal
  •          Voorzien van stevige metalen haak
  •          Twee in één concept!

 

 

1 beoordeling voor Carp Whisperer – Multi Tool

  1. loek t.

    Ik vint dat de opening voor te strippen wat smaller kon inverband kriston snake bite gold en mantis gold

Een beoordeling toevoegen