Carp Whisperer – Line stripper

De Line stripper maakt het mogelijk om supersnel je oude vislijn van je werpmolen te verwijderen. Dus nooit meer gedoe met een stanley mes of het leegtrekken met de hand!

12,50

Op voorraad

AantalPrijs per stuk
50% korting bij aankoop Karperlijn1 6,25
50% korting op de Line Stripper bij aankoop Karperlijn.

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Line stripper, supersnel verwijderen van je oude vislijn!

De Line stripper is speciaal ontwikkeld voor het verwijderen van je oude vislijn. Niks geen gedoe meer met een stanley mes, of het met de hand leegtrekken van je spoel! Met de CW line stripper kun je echt in een handomdraai je oude vislijn verwijderen.

Het verwijderen van je oude vislijn is nog nooit zo eenvoudig en goedkoop geweest!

Hoe werkt de Line stripper?

De vislijn stripper bestaat uit 2 delen. Beide delen zijn middels schroefdraad aan elkaar verbonden. Eenmaal in elkaar gedraaid plaats je de visdraad stripper op een accuschroefmachine. Om de oude vislijn te verwijderen is het handig om de beugel van je werpmolen te openen. Daarna steek je het visdraad door het startoog van je hengel.

Nu kun je de lijn aan de stripper bevestigen. Dit bevestigen gaat echt super eenvoudig. Door het uiteinde van het visdraad ongeveer 10 cm door het centrale gat van de line stripper te steken. En dan middels de accuschroefmachine langzaam de vislijn op te draaien. Doe de eerste meters even voorzichtig zodat de lijn even kan klemmen en geleid de vislijn middels je hand. Daarna kun je de snelheid opvoeren en supersnel alle oude vislijn van je werpmolen halen.

Met de Line stipper is het leeghalen van 3 molenspoelen met oude vislijn een fluitje van een cent!

Wanneer de oude vislijn van de molen is verwijderd kun je de line stripper leeghalen. Om dit te kunnen doen draai je de lijn stripper eenvoudig uit elkaar. Doordat de spoel van de line stripper conisch is gemaakt kun je de lijn zo in de afvalbak deponeren. De CW vislijn stripper is zeker voor ons karpervissers een must have. Ik weet niet hoe het jullie vergaat maar wanneer je meerdere molens met oude karperlijn moet vervangen dan is dat wel een flinke klus. Vandaar dat deze vislijn stripper niet mag ontbreken in het assortiment van Carp Whisperer!

Eigenschappen vislijn verwijderaar

  • Bestaat uit 2 delen die middels schroefdraad aan elkaar zitten
  • Kan grote hoeveelheden vislijn snel verwerken
  • Gemaakt om te gebruiken i.c.m. een accuschroefmachine
  • Speciaal design om oude vislijn snel en efficiënt van de werpmolen te halen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carp Whisperer – Line stripper” te beoordelen