Carp Whisperer – Boilie Stops

3,23

Op voorraad

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Boilie Stops

De Boilie Stops van Carp Whisperer zijn speciaal ontworpen om je haakaas goed en veilig aan de hair te bevestigen. CW levert verschillende lengtes boilie stoppers in één verpakking. Door middel van deze weldoordachte, verlengbare stoppers om het haakaas te fixeren kun je heel gemakkelijk de lengte van de hair bepalen. Net zoals je de diameter van het gebruikte haakaas kunt aanpassen naar de verschillende omstandigheden. Dit betekent dat je vanaf nu niet meer van onderlijn hoeft te verwisselen, wanneer je een langere hair of een groter haakaas wilt gebruiken!

Carp Whisperer Boilie Stoppers zijn dusdanig vorm gegeven dat het haak-aas door toedoen van kreeften en/of witvis vrijwel onmogelijk verwijderd kan worden van de hair.

Mocht het nu zo zijn dat je veel last hebt van kreeft dan kun je het beste de boilie stoppers combineren met onze boilie wrap. Want kreeften zullen net zo lang aan het aas knabbelen totdat deze steeds kleiner wordt en de stopper verwijderen. Vandaar dat het raadzaam is om een stuk boilie wrap om het haakaas te krimpen. Daarna doe je dit nog voor een tweede maal naar dan haaks op het eerste stuk. Hierdoor is het hele aas als het ware ingewrapt met het shrink tube. Wanneer je nu het haakaas aan de hair zet en deze fixeert met een verlengde boilie stopper kan een kreeft niet het haakaas kleiner maken. Al met al zal je veel langer het haakaas aan je hair houden en dus veel effectiever vissen op karper!

Eigenschappen boilie stops:

  •          Gemaakt van sterk materiaal
  •          Fijn design dus ook te gebruiken voor hard aas
  •          Anti-kreeft en witvis
  •          Verschillende lengtes in 1 verpakking
  •          Eenvoudig te monteren

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carp Whisperer – Boilie Stops” te beoordelen