Carp Whisperer – Boilie Needle

Met de Carp Whisperer Boilie Needle kan je op een eenvoudige manier een boilie bevestigen aan de hair. Daarnaast is de Boilie Needle inzetbaar voor kleine pva sticks en zeer geschikt om de wat dikkere leaders zoals onze lead free leadermateriaal te splicen.

3,99

Op voorraad

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Boilie Needle

De CW Boilie Needle is voorzien van een sterk, maar fijn clip-haakje. Hierdoor is het mogelijk om hard aas zoals boilie’s en tijgernoten aan de hair te monteren. Omdat tijdens het terugtrekken van de naald door het haakaas het haakje wordt afgedekt door een metalen clipje, voorkom je dat de haak ergens achter kan blijven hangen. Op deze manier voorkom je dat het haakaas beschadigd kan raken. Net als al onze metalen componenten is ook de Boilie Needle gemaakt van zeer hoogwaardig materiaal! Dit betekent zeer nauwkeurig afgewerkt, wat garant staat voor een langere levensduur.

 De Carp Whisperer boilie naald is dusdanig vorm gegeven, dat je op een hele eenvoudige manier een boilie kunt bevestigen aan de hair. Daarnaast is de boilie naald inzetbaar voor kleine pva sticks en zeer geschikt om de wat dikkere leaders te splicen.

Een boilie naald moet bovenal handig en nauwkeurig zijn gemaakt. Aan de andere kant is het net zo belangrijk dat een aasnaald goed in de hand ligt. Immers wanneer je het aas op de hair wilt schuiven duw je eerst de naald door het aas heen. Dit wil zeggen dat je met een aasnaald zowel moet kunnen duwen als ook trekken. Vandaar dat het handvat dusdanig geconstrueerd moet zijn dat je maximale kracht moet kunnen uitoefen. Het kan natuurlijk niet zo zijn dat bij het bevestigen van een harde boilie je geen grip op het handvat van de naald hebt. Vandaar dat wij daar werk van hebben gemaakt en onze boilie naalden hebben voorzien van een unieke grip! Naast de verschillende soorten boilie naalden hebben we ook een multi tool en een speciale vis schaar in het assortiment!

Eigenschappen boilie needle:

 •          Klein en handig design
 •          CW fluor rood met logo
 •          Extra sterke uitvoering
 •          Nauwkeurig geconstrueerde handvat voor extra grip
 •          Nauwkeurig geconstrueerde clip-haak voor optimale werking
 •          Doordacht concept; waardoor de naald nooit uit het handvat getrokken kan worden
 •          Ook verkrijgbaar als Splicing needle

 

2 beoordelingen voor Carp Whisperer – Boilie Needle

 1. Etienne

  Goeie dunne naald. Ook erg goed te gebruiken voor het splicen.

 2. Marco S.

  Alles tools van boilienaalden, splicing needle en multi needle zijn van goede kwaliteit en liggen fijn in de hand. Zeker een aanrader voor andere vissers. Mooi afgewerkt en degelijk.

Een beoordeling toevoegen