Carp Whisperer – Tungsten Tubing

“CW Tungsten Tube is werkelijk ultra zwaar en zal jouw laatste meter laten verdwijnen in het sediment wat op de bodem ligt. Hierdoor zal zelfs de meest voorzichtige karper onze presentatie niet waar kunnen nemen!  CW Tungsten Tubing is perfect te gebruiken in combinatie met al onze Lead-clip en Tail-rubbers.”

8,99

Artikelnummer: TT Categorieën: , Tags: , , , , , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Tungsten Tubing

CW Tungsten Tubing is uitermate zwaar en speciaal ontworpen om er zeker van te zijn dat de laatste meter van onze presentatie zich als het ware één maakt met de contouren van de bodem. Het doorvoeren van een dikke hoofdlijn of voorslag tot wel 80/00 is met deze tubing geen enkele probleem! Onze tungsten leader heeft namelijk een grotere binnendiameter met een zeer glad oppervlak. Daarnaast hebben we er voor gezorgd dat het materiaal precies de juiste soepelheid en breeksterkte bezit. Immers een tube moet niet alleen perfect de contouren van de bodem volgen, maar ook voldoende sterk zijn!

“CW Tungsten Tube is werkelijk ultra zwaar en zal jouw laatste meter laten verdwijnen in het sediment wat op de bodem ligt. Hierdoor zal zelfs de meest voorzichtige karper onze presentatie niet waar kunnen nemen!  Onze Tungsten Tubing is perfect te gebruiken in combinatie met al onze Lead-clip en Tail-rubbers.”

We hebben de tubing net iets dikker gemaakt dan gebruikelijk. Vandaar de onze tubing veel beter blijft zitten in de tail rubber en niet steeds uit de tail rubber schiet tijdens het werpen wat wel het geval is bij veel andere soorten tube. Om het bevestigen van de tube te vereenvoudigen is het raadzaam om aan het uiteinde een puntje te knippen. Middels deze punt en wat spuug is het monteren van de tube in de tail rubber een fluitje van een cent!

Ons doel is om jou meer vissen te laten vangen! CW producten zijn daarom niet alleen veel duurzamer dan vergelijkbare producten, maar zullen door hun unieke design en eigenschappen ook daadwerkelijk meer vis opleveren! Net als al onze kunststof/rubber componenten bevat CW Tungsten Tubing geen schadelijke toeslagstoffen die er voor kunnen zorgen dat de karper wordt afgeschrikt. Ook verkrijgbaar als pvc tubing.

 

Specificaties tungsten tubing:

 •          Ook geschikt voor dikkere lijnen en/of leadermateriaal tot 80/00
 •          Zeer hoog soortelijk gewicht (zwaarste tubing op de markt)
 •          Uitermate soepel
 •          Perfecte camouflage kleur
 •          Speciale samenstelling voor extra sterkte
 •          Goede anti-tangle eigenschappen
 •          Verpakt per 1.5 meter
 •          Zonder repulsieve stoffen die door een karper kan worden waargenomen

 

Diameter buitenkant: 2.1mm

 

 

Kleur

Weed, Gravel, Silt

4 beoordelingen voor Carp Whisperer – Tungsten Tubing

 1. Guido H.

  Prima en goede tubing

 2. Michel K.

  Om mijn eind gedeelte de laatste meters zeker de contoeren van de bodem te laten volgen is dit het juiste materiaal om je target het vangen van een karper te gegaranderen.

 3. Teun H.

  Is vrij soepel en ligt goed op de bodem ,de lijn gaat er goed doorheen .
  We hebben er mee gevist op ondiep water en werkte goed

 4. tonny b.

  perfect

Een beoordeling toevoegen