Carp Whisperer – Nylon snag leader

Een nylon voorslag lijn wordt bij het karpervissen gebruikt in situaties waar de kans op hoofdlijn breuk bestaat. CW Snag Leader is een taaie en zeer schuurbestendige voorslag, welke speciaal ontwikkeld is voor het vissen op karper. Ideaal om te gebruiken onder de meest extreme omstandigheden!

11,9912,50

Artikelnummer: KSL Categorie: Tags: , , , , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Voorslag vislijn, snag leader

CW voorslag is een uitermate slijtvaste snag leader, welke speciaal ontwikkeld is voor het vissen op karper. Bovendien bleek tijdens het testen de CW Snag Leader een stuk schuurbestendiger te zijn dan vergelijkbare leaders! Het unieke aan onze leader is dat deze bij beschadiging nauwelijks aan trekkracht inboet en daarnaast zeer gebruiksvriendelijk is.

Uiteraard is ons voorslag materiaal zinkend en soepel genoeg om de contouren van de bodem te volgen. Naast de zinkende eigenschappen hebben we deze zeer schuurbestendige vislijn nagenoeg onzichtbaar gemaakt! Dit hebben we gedaan door deze speciale karperlijn te voorzien van 3 verschillende, transparante camouflage kleuren. Op deze manier voorkom je, dat lijnschuwe karpers de Snag Leader kunnen waarnemen en de visplek verlaten. De snag leader is ook verkrijgbaar als braided snag leader!

CW Nylon voorslagmateriaal is een unieke premium copolymeer speciaal ontwikkeld om te gebruiken onder de meest extreme omstandigheden!

Om het voorslag materiaal goed te kunnen bevestigen aan je karperlijn kun je het beste gebruik maken van een albright knoop. Gelukkig is deze visknoop eenvoudig te leggen en zeer klein waardoor deze nauwelijks hinder geeft bij het opdraaien en werpen van je montage. Wel is het belangrijk om tenminste 8 wikkelingen te gebruiken bij het leggen van deze knoop. Vervolgens is het zaak dat je de knoop op de juiste manier af te werkt. Samengevat kom het erop neer dat je het uiteinde van de leader zo strak als mogelijk afknipt maar het uiteinde van je hoofdlijn 7mm laat staan.

Eigenschappen:

 • Premium copolymeer
 • Uitermate sterk en taai
 • Extreem hoge schuurbestendigheid
 • Onzichtbaar onder water
 • Gebruiksvriendelijk
 • Kryptec® 3 tone camo kleur

Verkrijgbaar in 50lb en 60lb

Diameter

50/00, 60/00

4 beoordelingen voor Carp Whisperer – Nylon snag leader

 1. Marco S.

  2 weken geleden wezen vissen en verspilde direct een vis tegen obstakels (geen snag leader) Advies van m’n zoon pa gebruik Snag leader van mij. gedaan 3 vissen geen vissen meer verspeeld. Nu deze gekregen voor de vaderdag, top snagleader die gaat zeker meer vis in het net brengen.

 2. Wim V.

  Dit is een super schuurbestendige snag leader, slijtvast, erg sterk, knoopt makkelijk, perfect om op mosselbanken of bij opstakels te vissen, geeft extra veiligheid, dit zal niet snel brekem, top product.

 3. sven k.

  Beiden wederom aangeschaft. Kunnen we er het voorjaar weer ertegenaan :muscle::+1:

 4. Steven D.

  Deze leaders zijn echt een top product, zelfs tijdens zwaar dril werk tussen stenen en mosseltjes!
  Ik kan oprecht melden dat dit product me meer vis heeft opgeleverd!

Een beoordeling toevoegen