Enig resultaat

Hoodies

Vrijwel elke karpervissser heeft meerdere hoodies. En eerlijk is eerlijk ik draag dit soort vistruien zelf ook graag. Daarnaast geeft een hoodie veel comfort tijdens het slapen! Lekker je capuchon over je hoofd en diep in je slaapzak! Temeer wanneer het wat kouder is geeft een hoodie net dat beetje extra warmte. Onze vistruien zijn gemaakt van maar liefst 270 g/m² dik stof en voorzien van een super zachte binnenkant. Echt een hele fijne, kwalitatief hoogwaardige capuchontrui met een heerlijk draagcomfort.

Carp Whisperer top tip: Bestel er 2 dan kan er eentje in de was en heb je altijd een trui die je tijdens het vissen kunt dragen!

Uiteraard kun je deze trui combineren met onze waterdichte fleece jas. Deze jas valt wat ruimer uit waardoor een trui er prima onder gedragen kan worden.

+
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina Snel bekijken
27,99

Hoodie kopen voor de karpervisser 

Als karpervisser kopen we graag een hoodie die lekker zit en van goede kwaliteit is. Onze legergroene hoodies zijn maar liefst 270 g/m² dik en voorzien van dubbele stiksels en verstevigde mouwen en ribuiteinde. Als stof hebben we gekozen voor 50% voor gekrompen polyester en 50% katoen. Dit maakt de hoodie extra duurzaam. Tevens is de hoodie heerlijk zacht door de anti pilling laag aan de binnenzijde van de hoodie.  

Uiteraard is het ook lekker wanneer je even je handen kunt opwarmen in de ruime kangoeroe zakken. Mocht je de hoodie ook gebruiken om in te slapen dan is de muts natuurlijk van grote meerwaarde. Zelf vinden we de gevoerde, super zachte binnenkant van deze capuchon een enorm pluspunt zeker wanneer je er met je hoofd op ligt te slapen.