Karper onderlijn samenstellen

Karper onderlijn samenstellen

Karper onderlijn maken

Je eigen karper onderlijn maken is vanaf nu super eenvoudig! Wij hebben de best vangende onderlijn montages voor je op een rijtje gezet in onze configurator.

Hoe gaat het in zijn werk? Klik allereerst op de onderlijn die je graag wilt maken. Vervolgens kun je op de benodigde rig componenten klikken. Doordat we elk onderdeel in de module “onderlijn karper maken” hebben genummerd kun je ook niets meer vergeten en weet je zeker dat je alles hebt en geen onnodige producten bestelt!

Het zelf online kopen en het beginnen met een karper onderlijn maken is wat dat betreft nog nooit zo gemakkelijk geweest!

Kies de juiste kleur bij het maken van de karper onderlijn

Wanneer je een product van bepaalde karper rigs aanklikt kun je kiezen uit verschillende kleuren en/of formaat van het desbetreffende item. Omdat we niet werken met pakketten kun je eventueel een andere haak of onderlijnmateriaal kiezen. Op deze manier kun je een onderlijn geheel naar wens samenstellen.

Ieder water is weer anders en als visser wil je daar op inspelen. Uiteraard staat er bij iedere montage aanvullende informatie vaak ondersteund door een filmpje en/of een artikel. Hierdoor weet je precies waar je bij het knopen op moet letten.

Diverse soorten lijnen voor het maken en knopen van de karper onderlijn

De hair rig waar alles mee begon is nu uitgesplitst in een grote verscheidenheid aan verschillende karper onderlijnen. Door de bank genomen bepaalt het haakaas grotendeels welk systeem je het beste kunt inzetten. Je kunt denken aan pop ups rigs, bodem, of snowman montages, maar er zijn ook onderlijnen ontwikkeld speciaal om te gebruiken met wafters of voor het zig vissen.

Vergeet echter niet dat het semi vastloodsysteem zoals wij deze vissen enkel goed werkt met een vlijmscherpe haak. Het is daarom belangrijk dat je geregeld de scherpte van de haak test en indien nodig vervangt. Ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar een haak is echt het belangrijkste onderdeel van al je visspullen.

Karper onderlijn knopen

Wanneer je zoekt naar: onderlijnen maken karper, of onderlijn knopen karper dan kom je waarschijnlijk uit bij Carp Whisperer. En dat heeft alles te maken met het feit dat deze montages zich over vele jaren hebben bewezen als uitstekende vangers. En zeg nu zelf wat is er nu mooier dan een karper vangen op een zelfgemaakte rig? Naast het zelf knopen van onderlijnen is er ook een module voor het zelf je loodsysteem samenstellen.

Het zelf knopen van je rigs is erg leuk en kan veel voldoening geven. Echter het kan zijn dat je weinig tijd hebt of gewoon wat achter de hand wilt hebben. Daarom kun je bij CW ook verschillende kant en klare karper rigs kopen. En mocht je nieuw zijn en nog niet zoveel ervaring hebben met een karper onderlijn maken dan helpen we je graag op weg!