Carp Whisperer – Karper mok

Stijlvolle vintage karper mok voor de echte karpervisser die graag een lekker bak koffie of thee drink aan de waterkant! Voor de karpervisser die graag zo scherp als mogelijk vist nu deze extra dikke mok!

Houd mij op de hoogte van beschikbaarheid

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Vintage karper mok

Karper mok in zwarte kleur met Carp Whisperer logo. Deze keramische karper mok is vaatmachine bestendig en extra stevig! Om het helemaal af te maken hebben we de beker voorzien van een leuke tekst voor de echte karpervisser! Deze beker is een hebbe dingetje dus wees gewaarschuwd wanneer andere karpervissers bij je langs komen voor een bakkie. De buitenkant is zwart en de binnenkant is wit met extra dikke wand en speciaal gevormde rand. Doordat de rand gevormd is en niet recht drinkt deze beker een stuk fijner.

Een karpervisser is enkel zo scherp als zijn haak.

Heerlijke authentieke vintage mok wanneer je graag een lekker bak koffie of thee drinkt aan de waterkant. Geen standaard beker, maar een stijlvolle mok voor de echte karpervisser! Deze beker is lekker compact en voorzien van een goed handvat waardoor de beker ook nog eens heerlijk in de hand ligt.

Eigenschappen:

  • Verpakt in wit kartonnen doosje
  • Extra stevig
  • Vintage karper beker
  • Vaatwasser bestendig
  • 280ml inhoud