Carp Whisperer – Sinking Rig Tube

CW Sinking Rig Tube is schuurbestendig en veel mileuvriendelijker dan leadcore leadermateriaal. Zeker bij obstakels is dit de beste tubing voor jouw loodsysteem

2,99

Artikelnummer: SR Categorieën: , Tags: , , , , , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Sinking Rig Tube

CW Sinking Rig Tube is speciaal ontworpen om te vissen op plekken waar zich veel obstakels in de vorm van stenen en/of mosselen op de bodem bevinden. Naast een zeer hoge schuurbestendigheid kenmerkt het Deze tubing zich vooral door zijn uitstekende ‘anti-tangle’ eigenschappen, waarbij het materiaal toch nog soepel genoeg is om de contouren van de bodem te volgen.

CW Rig Tube moet uit de verpakking even gestrekt worden. Het beste kun je dit doen door het materiaal een aantal keren strak door de vingers te trekken. Op deze manier wek je wrijvingswarmte op tussen je vingers waardoor de lussen uit het tube zullen verdwijnen. Deze tubing is perfect te gebruiken in combinatie met al onze lead clips en tail rubbers.

Naast het gebruik voor het maken van een loodsysteem kun je deze zeer sterk tube ook prima gebruiken om de hair te fixeren op de steel van de karperhaak. Je zult verbaast zijn hoe sterk dit materiaal is! De beste plek om de hair te fixeren op de steel hangt een beetje af van het haakaas welke je gebruikt. Voor een zinkende boilie raad ik aan om dit punt wat lager te doen dan wanneer je een wafter inzet. Een goed uitgangspunt is ter hoogte van de weerhaak op de steel van de haak. Wil je een super zware tungsten tubing klik dan hier!

Ons doel is om jou meer vissen te laten vangen! CW producten zijn daarom niet alleen veel duurzamer dan vergelijkbare producten, maar zullen door hun unieke design en eigenschappen ook daadwerkelijk meer vis opleveren! Net als al onze kunststof/rubber componenten bevat onze tube geen schadelijke toeslagstoffen die er voor kunnen zorgen dat de karper wordt afgeschrikt.

Specificaties sinking rig tube

 •          Uitstekende anti-tangle eigenschappen
 •          Zinkend
 •          Uitermate schuurbestendig
 •          Perfecte camouflage kleur
 •          Speciale samenstelling voor extra sterkte
 •          Zeer eenvoudig in gebruik
 •          Verpakt per 2 meter
 •          Zonder repulsieve stoffen die de karper kan waarnemen

Verkrijgbaar in twee verschillende camouflage kleuren; weed, gravel.

 

Kleur

Weed, Gravel, Silt

1 beoordeling voor Carp Whisperer – Sinking Rig Tube

 1. David Vanlerberghe (geverifieerde eigenaar)

  Ik ben heel tevreden van welk klein martiaal dan ook van de carp whisperer. Alles is compatibel met elkaar en persoonlijk denk ik dat jullie 1 van de scherpste haken hebben op de markt. De service en ook achteraf geholpen worden waar nodig kan ik zeer appreciëren. Top C.W doe zo verder indien jullie er niet moesten zijn dan zou ik een hele zoektocht hebben om evenwaardig klein Matriaal te vinden dus bij deze hartelijk dank om te bestaan.

Een beoordeling toevoegen