Carp Whisperer – Longshank Haak (10st)

De Carp Whisperer Longshank haak is speciaal door ons ontwikkeld om zelfs de meest voorzichtige karpers alsnog te prikken. Dit is de karperhaak om te gebruiken in de wintermaanden of op wateren die stijf staan van de dressuur. Met zijn werkelijk ultra lange haakpunt en zijn uniek design is dit de haak die het snelste zal penetreren van alle karperhaken!

5,996,50

AantalPrijs per stuk
Bij aanschaf van5 - 9 5,49
Bij aanschaf van10 - 19 5,24
Bij aanschaf van20 + 4,99
Bulk korting Longshank ongeacht haak maat en soort

Artikelnummer: LS Categorieën: , Tags: , , , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Longshank Haak

De Longshank Rig is speciaal door Carp Whisperer ontwikkeld om zelfs de meest voorzichtige vissen alsnog te prikken. Met zijn werkelijk ultra lange haakpunt en zijn uniek design is onze longshank de haak die het snelste zal penetreren in de bek van de karper.

Carp Whisperer longshank hooks zijn gefabriceerd van een hoogwaardiger en sterker staal dan wat je tot nu toe gewend was. Hierdoor kun je deze haak ook gerust inzetten op wateren waar wat zwaarder gedrild moet worden.

In tegenstelling tot vele andere longshank hooks hebben wij ervoor gekozen om onze haak uit te voeren met een oog dat niet naar binnen is gebogen. Een longshank met een recht oog geeft namelijk tijdens de dril een aanzienlijk betere score gehaakte versus gelande vissen. Zeker in vergelijking met hetzelfde model met een naar binnen staand oog (ook wel long shank curved hooks genoemd).

Longshank rigs kopen

Longshank hooks met een rechte haakpunt zullen veel sneller prikken dan een karperhaak met een korte steel of een zogenaamde klauwhaak. Het is daarom dat deze langstellige karperhaken veel gebruikt worden op wateren waar de karpers zeer voorzichtig azen. Ook in de winter wanneer de vissen zich tijdens het azen weinig verplaatsen zijn carp rigs gemaakt met een longshank een stuk effectiever.

“Om te voorkomen dat de haak te diep in de bek al gaat draaien en prikken is het raadzaam om de karper rigs niet langer te maken dan 15 cm en de haak af te werken met een line adaptor of een stukje krimpkous.”

Longshank hook rigs kopen gaat gemakkelijk bij Carp Whisperer – Mocht je nog vragen hebben? Neem voor meer informatie contact op met onze specialisten in het karpervissen.

Voordelen van een Longshank haak

Ons doel is om jouw meer vissen te laten vangen! Carp Whisperer haken zijn daarom veel scherper en sterker dan vergelijkbare karperhaken. Vandaar dat ze door hun unieke design ook daadwerkelijk meer vis opleveren! Hieronder staan enkele voordelen voor je opgenoemd:

 • Vlijm, maar dan ook vlijm scherp, voor snelle inhaking
 • Uniek design voor betere inhaking en voorkomen van losschieters
 • Micro weerhaak voor snelle penetratie
 • Speciaal gesmeed voor extra sterkte
 • Ultra gladde coating voor betere penetratie
 • Gemaakt van het beste kwaliteit staal voor maximale sterkte
 • Verpakt per tien stuks
 • Verkrijgbaar in maat 8, 6 en 4

Een Longshank karper haak of rig kopen kan natuurlijk bij Carp Whisperer!

Haak maat

4, 6, 8

Soort

Micro Barb, Barbless – zonder weerhaak, BLACK Edition

20 beoordelingen voor Carp Whisperer – Longshank Haak (10st)

 1. loek tim (geverifieerde eigenaar)

  heren vissers ik vis met maat 8 LONGSHANK van CW,
  niet groter. Deze werk ik af met 1cm Krimkous en een SHOT ON THE HOOK jullie zullen versteld staan alles perfect in de onderlip gevist aan een soft hooklink.

 2. Harry W.

  Prima haken en superscherp.

 3. Jeffrey J.

  Goed scherpen haak
  Erg sterk.

 4. Dennis H.

  Sterke hou vast, vlijmscherp

 5. Ab B.

  top haak

 6. Godart G.

  Super hook

 7. Rocco m.

  mijn favoriete haak

 8. Theo

  Perfect. Zeer scherp en recht oog, waardoor de kans op beschadiging van de vis veel kleiner is.

 9. hans h.

  sterk en zeer scherp

 10. Ryan

  Longshanks zet ik hoofdzakelijk in als de bekken van de vissen dit toelaten , deze CW longshanks zijn door hun iets dikdradiger versie behoorlijk goed in te zetten zelfs wanneer de vissen zachtere bekken hebben. Door hun vlijmscherpe heel lange punt , langer dan de meeste van de andere marktvarianten, is de houvast van deze haken echt wel goed. Een uiterst agressief haakje dit die op dressuurwateren toch best wat vissen in de fout laten gaan. Knappe producten Ernesto !

 11. M@ttiej

  Goed scherp en stevig.

 12. Fred h.

  Ze zijn super goed ik vis nu alleen nog maar met haken van CW zijn super scherp haken zeer goed in en zijn echt sterk een dikke 10

 13. A.F. B.

  Prima haken. Goed scherp en dik van draad zodat ook kleine haken weinig mondschade veroorzaken.

 14. Henk M.

  Goed no nonsens, snelle levering , en de bestelde artikelen voldoen ruimschoots aan de verwachting.

 15. Wim Drost

  Geweldige haak, op een groot stuwmeer mee gevist, de haak zet zich ontzettend goed en diep, van de aanbeten, 31 gevangen vissen waaronder 4 40+ vissen en meerdere 30+ ik ben verliefd op deze haak.

 16. Jan K.

  geweldige haak (size 6) op de multirig . Superscherp !!!!

 17. loek t.

  tip maak de steel van longshank haak wat korter voor de pen visser en ook voor de bollo vissers denk aan de jac hilton haak van vroeger dan heb je 5 soorten haken

 18. A.F. B.

  Prima haken, die eenvoudig uit het pakje goed te gebruiken zijn maar met even aanzetten echt vlijmscherp worden. Jammer dat van de meeste haken de gangbare maten uitverkocht zijn.

 19. Pedro

  Zeer hoogwaardige haak , met de juiste eigenschappen.
  Een vlijmscherpe lange rechte punt , en zeer sterk qua bouw.
  Oog van de haak heeft een goede afmeting , waardoor er ook met fluorcarbon op de juiste manier gewerkt kan worden.
  De matte , maar gladde afwerking maakt de haak compleet.
  Deze haak kan ook zeker ingezet worden bij obstakelvisserij ( spreek uit ervaring )

 20. Jordy Bakker

  Echt een geweldige haak. Super sterk en een punt zoals op geen enkele andere haak! Top werk van Carp Whisperer en ik had mijn bestelling de volgende dag al in huis. Ik ga zeker de andere haken ook proberen.

Een beoordeling toevoegen