Carp Whisperer – Power Mono karperlijn

Voordelige, maar super duurzame vislijn kopen voor het karpervissen? Dan is de Power Mono van Carp Whisperer een zeer goede keus! Deze taaie vislijn is speciaal ontwikkeld voor de allround visserij op karper. Power Mono is een betaalbare en toch supersterk en voorzien van een extreem hoge schuurbestendigheid! Hierdoor is Power mono perfect inzetbaar op wateren met obstakels en/of steenachtige bodem. De schuurbestendigheid van Power Mono is zelfs 8 x beter dan normale karperlijnen.

Tijdelijke actie: 50% korting op de Line Stripper bij aankoop Karperlijn.

Klik hier voor de Line Stripper

Oorspronkelijke prijs was: €19,99.Huidige prijs is: €14,99.

Artikelnummer: PM Categorie: Tags: , , , , , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Power Mono karperlijn

Voordelige, maar super duurzame mono karperlijn kopen voor het vissen? Dan is de Power Mono van Carp Whisperer een zeer goede keus! Deze taaie vislijn is speciaal ontwikkeld voor de allround visserij op karper. Power Mono is een betaalbare en toch supersterk en voorzien van een extreem hoge schuurbestendigheid! Hierdoor is Power mono perfect inzetbaar op wateren met obstakels en/of steenachtige bodem. De schuurbestendigheid van Power Mono is zelfs 8 x beter dan normale karperlijnen.

Power Mono is doorzichtig en gemaakt zonder kleurstoffen hierdoor behoudt dit visdraad zijn maximale sterkte. Omdat het licht door de lijn heen valt is de lijn vrijwel onzichtbaar in helder water.  Dit is een groot pluspunt voor lijn schuwe karpers. Naast bovenstaande eigenschappen is het fijn om te weten dat Power Mono weinig rek heeft en goede werpeigenschappen. Al met al kun je zeggen dat Power Mono een budget vriendelijke karperlijn is voor vrijwel alle omstandigheden!

Voor de bevestiging van het visdraad aan het lead free leader systeem bevelen wij een lus in lus verbinding aangemaakt met een 8 knoop.

Voor het opspoelen van je visdraad raden we aan om de spoel op zijn zij in een bak met water te leggen. Tijdens het opspoelen zal de vislijn ronddraaien in de bak met water waarbij je met duim en wijsvinger de karperlijn op spanning houdt. Check wel even na de eerste 20 meter of de spoel wel de juiste kant opdraait door de lijn even slap te laten vallen. Uiteraard hebben we verschillende filmpje waar precies op staat hoe je het beste een karperlijn kunt opspoelen.

Voordelen van de Power Mono karperlijn

Naast onze top karperlijn de Premium Invisible mono hebben we ook de Power Mono vislijn gemaakt voor mensen die wat minder te besteden hebben. Vergis je niet Power Mono is een hele sterke, duurzame en tevens  budget vriendelijke vislijn waar veel karpervissers op zaten te wachten.

Eigenschappen:

 • Uitermate hoge schuurbestendigheid
 • Zinkende hoofdlijn, afzinksnelheid van 1.17
 • Zeer duurzaam
 • Hoge trekkracht
 • Vrijwel onzichtbaar onder water
 • 1000 meter per spoel
 • Bevat geen repulsieve stoffen die vissen kunnen waarnemen

De beste karperlijn kopen doe je natuurlijk bij Carp Whisperer! Bekijk ook eens onze premium range lijnen: Invisible Mono en de Fluoro Carbon.

Diameter

35/00, 40/00

3 beoordelingen voor Carp Whisperer – Power Mono karperlijn

 1. Tom Kruijsman (geverifieerde eigenaar)

  Was door een eerder aangeschafte rol doorheen , en op mijn nieuwe molens wilde ik dezelfde lijn , die ik veel gebruik voor het Barbeelvissen op de Waal ,en die zeer goed de aanbeten op de top registreert.

 2. Hans (geverifieerde eigenaar)

  Met deze lijn in de ardennen op de ourthe aan het barbeel sleuren geweest. De lijn werd ruw maar brak niet.

 3. Roelof

  Deze lijn is echt een stuk schuurbestemdiger in vergelijking met een andere Mono lijn, een aanrader! En om de prijs hoef je het niet te laten!

Een beoordeling toevoegen

VERGEET NIET MEE TE BESTELLEN …