Carp Whisperer – Soft Hooklink

Soft Hooklink is een snel zinkende en zeer soepel onderlijn materiaal, welke inzetbaar is voor verschillende soorten hair rigs. Dit onderlijnmateriaal is ontworpen als high performance onderlijnmateriaal voor zeer moeilijk vangbare karpers.

14,99

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Soft Hooklink, soepel onderlijnmateriaal

CW Soft Hooklink is de volgende stap op het gebied van onderlijnen voor de fervente karpervisser. Deze snel zinkende en kleurvaste vezel is zeer soepel! Bovendien is het materiaal erg glad waardoor hij wrijvingsloos door de bek van de vis heen glijdt. Bovendien hebben we deze vezel verwerkt middels een unieke vlechtmethode. Dit betekent dat het onderlijnmateriaal soepel en dun van diameter is en daarnaast eenvoudig om te knopen. Wil je de perfecte Bow rig maken dan is dit onderlijnmateriaal het aangewezen onderlijnmateriaal!

Daarnaast kun je deze gevlochten lijn ook prima gebruiken om combi rigs te maken. Je kunt middels een albright knoop het draad eenvoudig bevestigen aan stijf onderlijnmateriaal zoals onze chod link of fluoro link. ook kun je er hele mooie soepele hairs van maken die het haakaas zeer natuurlijk laten bewegen onder water. Check maar eens onze German stiff rigs deze zijn voorzien van de soft hooklink hairs in 20lb.

CW Soft Hooklink is een snel zinkende en zeer schuurbestendige karperlijn, welke erg dun en soepel is voor zijn opgegeven breeksterkte. Deze vislijn is ontworpen als high performance onderlijnmateriaal voor zeer moeilijk vangbare karpers.

Net als al onze producten maken we geen gebruik van hinderlijke hulpstoffen welke een vieze smaak hebben of in het water kunnen uitlekken. Dit maakt dat er nagenoeg geen herkenningspunten meer zijn voor de vis!

Eigenschappen soft hooklink:

 • Ideaal voor de Bow rig
 • 100% kleurvast
 • Erg schuurbestendig
 • Uitermate sterk in relatie tot diameter
 • Zinkend
 • Hoge knoopsterkte
 • Verbindingen kun je NIET maken middels een splicing needle
 • Verkrijgbaar op spoelen van 20m

Verkrijgbaar in 20lb en 30lb

Kleur

Weed, Gravel, Silt

Trekkracht

20 lb, 30 lb

14 beoordelingen voor Carp Whisperer – Soft Hooklink

 1. Johan (geverifieerde eigenaar)

  Lekker soepel, knoopt goed, zinkt mooi af, beetje te dik voor een haak 6

 2. Johan (geverifieerde eigenaar)

  Erg soepel, zinkt mooi, knoopt goed, maar beetje te dik voor een haak 6.

 3. Frank roos (geverifieerde eigenaar)

  Super onderlijn materiaal,
  Overgetapt van gecoated onderlijn materiaal naar dit soepele onderlijn materiaal. Vangsten zijn bij mij toegenomen. Super blij mee.

 4. Urbain N.

  Alles snel en naar wens verlopen

 5. Vincent E.

  Super makkelijk te bewerken en te knopen. Rig ligt perfect onderwater en al mooie visden op weten te vangen.

 6. Ronny B.

  Ik heb laatst voor de eerste maal materiaal besteld bij CW, ik had het 2 dagen later al thuis geleverd en heb er mee kunnen vissen. Super scherpe en sterke haken zijn het. Kunnen makkelijk de concurrentie aan gaan met andere grote merken.

 7. Wijtze W.

  :+1::skin-tone-2:

 8. Klaas T.

  Ik ben erg tevreden opende snellen levering en de kwaliteit van dit product!

 9. fokke s.

  Mooi spul

 10. Christian l.

  Einfach gutes Zeug was Ernesto hat

 11. Hans C.

  Ik vind het een zeer fijn onderlijnmateriaal.kleur is mooi en vind het perfect kwa stijfheid.maar zoals ik al eerder aangaf voor mij geen ander merk meer.ben erg te spreken over al jullie producten.en dan die haken omg zo scherp heb ik ze nog nooit meegemaakt.ga zo door CW :+1:

 12. Roy Koning

  Zonder twijfel de beste gevlochten onderlijn die ik ooit heb gehad, niet alleen volgt deze onderlijn perfect de contouren van de bodem maar hij is ook nog eens heel erg glad waardoor er een hele lage wrijvingsweerstand op de lip van de karper zal komen en je meer karper zult haken. ( test het zelf maar eens uit, onderlijn in het water en over je huid laten gijden. )
  Verder knoopt hij ook erg goed. Als je op zoek bent naar de beste gevlochten onderlijn dan zal deze je niet teleurstellen.

 13. peter k.

  wat een prachtig spul! ongelofelijk soepel en enorm sterk op de knopen.
  Dit spul ga ik heel veel genruiken, top!

 14. henk j.

  Lekker soepel en knoopt prima

Een beoordeling toevoegen