Carp Whisperer – Siliconen Slang

Carp Whisperer Siliconen slang erg geschikt om een hair op zijn plaats te houden. Hierdoor voorkom je het in de war gooien van de onderlijn en wordt tevens de inhaking sterk verbeterd. Daarnaast is deze silicone slang buitengewoon elastisch en sterk en ideaal om te gebruiken voor de rekker of recoil rig.

3,99

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Siliconen Slang

Carp Whisperer Siliconen slang is erg geschikt om de hair te fixeren op de steel van de karperhaak. Hierdoor voorkom je het in de war gooien van de onderlijn en wordt tevens de inhaking sterk verbeterd. Daarnaast is CW Silicone Tubing buitengewoon elastisch en sterk en ideaal om te gebruiken voor de rekker of recoil rig. Naast het verwerken van deze tubing in je rig kun je het ook prima gebruiken als stopper of om je hoofdlijn te markeren. Om deze knoop te maken gebruik ik dezelfde knoop als waar ik ook een stuitje mee maak. Wanneer ik het goed heb wordt deze knoop ook wel uni knoop genoemd.

Het elastisch vermogen van onze siliconen slang is buiten gewoon hoog. Dit betekent dat je onze tube 2 keer zijn eigen lengte kan uitrekken. Waardoor het maken van een bungee rig een stuk eenvoudiger wordt! Je bent hiervoor enkel het sof hooklink materiaal nodig in 20lb en wat tungsten sinkers. Met deze tungsten hooklink weights fixeer je de slang op het onderlijnmateriaal en kun je de mate van elasticiteit instellen. Enkel het doorvoeren van het onderlijnmateriaal door de holle kern van de tube is een beetje lastig. Maar daar heb ik wel een hulpmiddel voor. Wanneer je gebruik maakt van een stukje fuoro carbon lijn in 12lb dan trek je het onderlijnmateriaal zo door de tube heen!

Door het enorme elastische vermogen van het silicone tubing is dit het ideale product om een recoil of rekker rig te maken.

Ons doel is om jouw meer vissen te laten vangen! Wat betekent dat CW producten duurzamer dan vergelijkbare producten! Daarnaast zullen ze door hun unieke design en eigenschappen ook daadwerkelijk meer vis opleveren! Net als al onze kunststof/rubber componenten bevat CW Silicone Tubing geen schadelijke toeslagstoffen die er voor kunnen zorgen dat de karper wordt afgeschrikt.

Specificaties siliconen slang:

 • Speciale samenstelling voor extra sterkte
 • Uitermate hoog elastisch rekvermogen
 • Zeer eenvoudig in gebruik
 • Verpakt per 1.5 mt
 • Zonder repulsieve stoffen die een karper kan waarnemen
 • Diameter 1.2mm
Kleur

Weed, Gravel, Silt

2 beoordelingen voor Carp Whisperer – Siliconen Slang

 1. Sander D.

  Goede en snelle levering van het product.

 2. SB

  Super elastisch en scheurt niet door als de hair een paar keer verschuift door een aanbeet. Je kan er ook een rekker-rig mee maken.

Een beoordeling toevoegen