Carp Whisperer – Hook Beads T Shape (30st)

Hook Beads T Shape van CW zijn subtiel vorm gegeven en blijven goed zitten op de haak. Hierdoor voorkom je dat het haakaas ongewenst verschuift tijdens het inwerpen. Onze rubberen mini stoppers zijn de perfecte kralen om te gebruiken voor de Ronnie- en Bow rig.

3,75

Op voorraad

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Hook Beads T shape

De Hook Beads T shape van CW zijn subtiel vorm gegeven en blijven goed zitten op de haak. Hierdoor voorkom je dat het haakaas ongewenst verschuift tijdens het inwerpen. Ze zijn verkrijgbaar in 2 verschillende modellen namelijk in oval en T shape. De T shape zijn de perfecte rubberen mini kralen om te gebruiken voor de Bow rig. De ovaal gevormde kralen kun je inzetten voor de Ronnie en de Multi rig.

Onze speciale haak stoppers zijn niet lomp maar hebben precies de juiste grootte. Uiteraard voorzien van een centrale gat, waardoor je, deze op een eenvoudige manier op de haak kan schuiven. Voor de T shape is het belangrijk om het afgeplatte deel van de rubber bead naar de rig ring te laten wijzen. Op deze manier krijgt het haakaas zijn maximale bewegingsvrijheid. Waardoor je een hele mooie natuurlijke aasaanbieding krijgt.

Onze hook beads T shape worden gemaakt van erg taai materiaal waardoor ze niet uitschuren tijdens het bevestigen. Daarnaast bevatten onze rubber componenten geen repulsieve stoffen waardoor karpers worden afgeschrikt. Dit laatste is essentieel om de rig goed te laten werken. Immers een karper zal het haak aas beter en vooral dieper in de bek nemen wanneer er geen schadelijke weekmakers worden gebruikt tijdens de productie.

Top Tip Carp Whisperer: Ook te gebruiken om de hair te fixeren op je haaksteel. De ovale rubberen haak rubbers zijn heel makkelijk met een boilie naald op de hair te schuiven. Door ze vervolgens over de punt van de haak te drukken schuif je ze door naar de steel van de haak. Fixeer de hair tussen haakpunt en weerhaak op de steel van de haak.

Eigenschappen Hook Beads T shape:

  • Te gebruiken om Rig Rings of bait swivels op de haaksteel te fixeren
  • Verkrijgbaar in een Weed groene kleur
  • Geschikt voor haken maat 2 – 10
  • Per 30 stuks verpakt

Ideaal voor de Ronnie- en Bow rig

Ontworpen om te gebruiken met de de CW Rig ring 3.1, 3.7mm, 4,5 mm Oval Rig Ring en de CW Micro Ring Swivel size 20

2 beoordelingen voor Carp Whisperer – Hook Beads T Shape (30st)

  1. Steven B.

    zij één van de weinige hook beads die niet verschuiven tijdens het inwerpen. Zijn spannen zich goed rond de haaksteel.

  2. andy b.

    Top product

Een beoordeling toevoegen