Carp Whisperer – Rubber Koord

rubber koord om sinker of pop up weight te bevestigen op onderlijn
rubber koord om sinker of pop up weight te bevestigen op onderlijn
Speciale sinkers of kwik change pop up weights om drijvende boilies uit te loden

2,99

Op voorraad

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Rubber koord voor sinkers

Onze speciale rubber koord is gemaakt om de Sinkers op de karper rig vast te zetten. Sinkers ook wel kwik change weights genoemd zijn super handig om pop ups mee uit te loden. Gelukkig zijn ze niet gemaakt van lood maar van een milieuvriendelijk alternatief! Hierdoor kun je met een gerust hart deze gewichtjes op je onderlijn gebruiken. Met dit rubber koord is het bevestigen maar ook het demonteren van een balancing weight een fluitje van een cent! Naast het uitloden van pop ups kun je met onze pop up weights ook de inhaking aanzienlijk verbeteren. Dit betekent dat je een sinker op 5 cm van de haak op de karper rig fixeert. Daardoor zal de haak gelijk naar de onderlip draaien!

Onze sinker komen in 3 verschillende kleuren en in 3 verschillende gewichten!

Het bevestigen van deze Kwik Change pop up weights is echt super eenvoudig! Middels de centrale sleuf kun je zo dit gewichtje op de onderlijn schuiven. Vervolgens fixeer je de pop up weight middels onze speciale rubberen koord. Dit doe je door het koord uit te rekken en daarna door de sleuf in het centrale deel brengt. Zodra je het koord los laat zet deze uit en zit het gewichtje vast op de onderlijn. Uiteraard kun je het nog wel verschuiven mocht dit noodzakelijk zijn. Bijkomend voordeel is dat je op deze manier onze sinker heel heel eenvoudig kunt hergebruiken of verwisselen voor een lichtere of zwaardere!

Carp Whisperer Top Tip: Wanneer je de haak sneller naar de onderlip wilt laten draaien dan plaats je een sinker op ongeveer 5 cm van de karperhaak op de rig!

Eigenschappen rubber koord

  • Zeer elastisch
  • Eenvoudig te verwerken
  • Past op al onze sinkers
  • Bevat geen repulsieve stoffen die karpers kunnen waarnemen
  • Sinkers zijn ook te gebruiken om de inhaking te verbeteren

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Carp Whisperer – Rubber Koord” te beoordelen

VERGEET NIET MEE TE BESTELLEN …