Carp Whisperer – No Escape Lead Clip (10st)

De No Escape lead clip is het enige loodsysteem waarbij een karper niet meer middels het kopschudden het loodgewicht kan gebruiken om de vishaak te lossen. Vergeet niet om onze tail rubbers te bestellen bij de lead clip!

5,99

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Lead Clip No Escape concept

Het No escape lead  clip systeem geeft kopschuddende karpers geen kans om de haak te lossen!

Dit lood systeem is speciaal door Ernesto Kamminga ontwikkeld om te voorkomen dat een karper, met het schudden van de kop, het loodgewicht kan gebruiken om de haak te lossen. Let wel, met dit systeem verlies je dus niet het lood!!!

Hoe hebben we dit gedaan? We hebben een speciale ringclip gemaakt met een kleine verdikking, hier wordt het oog van de wartel als het ware in geklemd. Het enige wat je moet doen is de kleine ring clip monteren in de leadclip. Na montage zit de ring clip vast en is de leadclip klaar voor gebruik. Wanneer je nu een wartel in de leadclip schuift hoor je een kleine klik. Hierdoor is de wartel semi-vast bevestigd in de leadclip. Op deze manier krijg je precies voldoende weerstand om de vis goed te haken, maar de vis kan het loodgewicht niet meer gebruiken om de haak te lossen. Het mag duidelijk zijn met dit systeem verlies je geen delen van de leadclip en/of het lood!

Wat maakt het systeem uniek?

Om de perfecte werking te krijgen hebben we de No Escape Lead Clips tevens voorzien van een ruimere boring. Dit betekent dat door de grotere binnendiameter de leadclip nog eenvoudiger over de leader heen glijdt. Wat natuurlijk de werking, maar ook de visveiligheid ten goede komt. Al met al kan een karper bij lijnbreuk zich heel eenvoudig bevrijden van het loodsysteem. Belangrijk is dat je deze lead clip combineert met onze tail rubbers.

 

De Carp Whisperer No Escape Lead Clip is een uniek ontwerp van Ernesto Kamminga! Het concept wordt al vele jaren door hem met groot succes in de praktijk gebruikt. Dit is het systeem voor lastige circuitwateren!

 

No Escape Lead clips zijn tevens het antwoord op de vanuit England over gewaaide drop-off systemen, waarbij bij elke aanbeet het loodgewicht wordt gelost. Omdat je nu niet bij iedere aanbeet een stuk lood verliest, is dit systeem milieu- en portemonnee vriendelijk!! Ook verkrijgbaar als kant en klaar safety of lead clip systeem.

Eigenschappen lead clip:

 •          Uitstekende anti tangle eigenschappen
 •          Voorkomt het lossen van de haak middels het schudden van de kop
 •          Lange levensduur
 •          No-escape concept
 •          Zeer sterk
 •          Ruimere boring
 •          Een CW wartel # 8 past perfect in de lead clip
 •          Uniek CW design
 •          Milieu/vis vriendelijk

 

Verkrijgbaar in drie verschillende camouflage kleuren; weed, gravel en silt.

Kleur

Weed, Gravel, Silt

12 beoordelingen voor Carp Whisperer – No Escape Lead Clip (10st)

 1. Da v.

  Zeer tevreden

 2. Bart S.

  Kleine bestelling betaal ik graag verzendkosten voor. Zonder is mijn uitrusting niet compleet. Draai allemaal om vertrouwen. 🙂

 3. Henk D.

  Sinds kort werk ik met materialen van CW, wat een verademing,
  Super spul, had ik veel eerder moeten weten

 4. kristof j.

  Sneller service zeer tevrede over doe zo verder

 5. Roelf K.

  Werkt prima, had ik eerder moeten doen.

 6. Ronald D.

  het is een goed systeem

 7. Martijn N.

  Ik vis altijd graag met Running rigs, echter miste ik hier wel eens een vis op omdat er niet meteen het volle lood gewicht op de haak kwam. Met dit innoverende systeem heb je 2 in 1! De vis haakt zich op het volle gewicht en met wat kopschudden veranderd het vast lood systeem in een Running rig waardoor de vis het lood niet kan gebruiken om de haak te lossen! Top systeem!

 8. frans k.

  ze doen waar ze voor gemaakt zijn geen klachten top

 9. G.b.kloos

  Werkt naar behoren!

 10. Marlon P.

  Ideaal deze clip. Aan de ene kant blijft de wartel mooi in de clip zitten tijdens het werpen, anderzijds schiet de wartel gelijk uit de clip na het kopschudden met als gevolg veel vaker harde fluiters uit de beetmelders dan mijn vorig soort gelijk systeem. De wartel zit precies goed. Niet te strak en niet te los. Vakwerk!

 11. Steven de Wilde

  Echt top producten van Cw! Zeker op waters waar ze de klap van de zweep al kennen. Het maakt zeker en vast het verschil. Probeer het en je zal het merken.

 12. Gerry K.

  Ik ben al jaren op zoek naar een goed werkend systeem die kop schuddende karpers te slim af is.
  Ik vind het belangrijk dat het systeem het lood niet “lost” in het water waardoor je je lood telkens kwijt raakt en ik wil gebruik kunnen maken van een wartellood systeem.
  Er zijn inderdaad wel al dergelijke systemen in de markt, maar naast dat ze redelijk kostbaar zijn, moest ik zelf altijd bepaalde aanpassingen aan het systeem maken.
  Het No escape Leadclip systeem van Ernesto werkt perfect ! Ongeacht welk loodgewicht je gebruikt doet het zijn werk. Ik heb dit na het eerste keer gebruiken onmiddellijk mogen ervaren. Ik adviseer overigens wel om de wartels van CW bij het systeem te gebruiken. Deze passen optimaal in de clip waardoor ze met de juiste spanning klem zitten.
  Ik ben super tevreden !

Een beoordeling toevoegen