Carp Whisperer – Tungsten Hooklink Weights

De CW Tungsten Hooklink Weights zijn zonder twijfel de aller zwaarste tungsten sinkers op de markt!

4,99

Artikelnummer: HLW Categorie: Tags: , , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Tungsten Hooklink Weights

De CW Hooklink Weights passen perfect op nagenoeg iedere soort onderlijnmateriaal en zijn speciaal ontwikkeld om deze strak tegen de bodem aan te houden. De Large versie van onze tungsten sinkers is dusdanig zwaar dat je deze ook kunt gebruiken om de haak sneller te laten indraaien in de onderlip. Onze Tungsten onderlijn verzwaring is zonder twijfel de aller zwaarste tungsten sinker op de markt! De small versie is ook perfect te gebruiken als verdikking om een Rubber Bead semi-vast op de hoofdlijn te fixeren. Op deze manier kun je snel en eenvoudig een zogenaamde “naked chod-rig” maken. Uiteraard bevatten onze Tungsten Hooklink Weights net als al onze rig-componenten geen stoffen waar een karper een afkeer van heeft en zodoende van zou kunnen afschrikken.

Onze tungsten sinkers zijn gemaakt met pure wolfraam en daardoor super zwaar!

Om het verwerken van onze sinkers op het onderlijnmateriaal te vergemakkelijken hebben we deze op een houder met rvs draad gemaakt. Door het onderlijnmateriaal in de lus van het dunne rvs draad te steken kun je vrij eenvoudig de verzwaring op de onderlijn schuiven. Let wel dat bij gebruik van een gecoat onderlijnmateriaal de sinker niet middels dit draad op de rig kan schuiven. Om dit te doen is het verstandig eerst de sinker op een splicing needle te schuiven. Vervolgens kun je met wat spuug de verzwaring op het gecoate onderlijnmateriaal schuiven. Bijkomend voordeel is dat je op deze manier onze sinker heel heel eenvoudig kunt hergebruiken! Mocht je niet een zwaarder gewichtje willen op je onderlijn om bijvoorbeeld pop ups uit te loden dan zijn onze sinkers een goede optie!

Carp Whisperer Top Tip: Wanneer je en pop up wilt uitloden dan kun je middels een stukje tungsten putty, welke je op de sinker kneed dit heel eenvoudig doen! De sinker biedt namelijk veel houvast voor het putty.

Eigenschappen Tungsten hooglink weights:

 •          Zwaarste Tungsten op de markt
 •          Eenvoudig te monteren
 •          Lange levensduur
 •          Zeer sterk
 •          Tungsten Hooklink Weight small is te gebruiken als stopper icm een CW Rubber Bead
 •          Bevat geen repulsieve stoffen die karpers kunnen waarnemen

 

Verkrijgbaar in Large 0.3 gram en in Small 0.15gram

Maat

Small, Large

4 beoordelingen voor Carp Whisperer – Tungsten Hooklink Weights

 1. rene m.

  Hallo beste allemaal..ik gebruik de tungsten hooklink weights al enige tijd in mijn visserij..hoewel de omstandigheden elke keer weer anders zijn..en zo ook..de keuzes van je onderlijnen enz..gebruik ik zowel beide keuzes..de small en de large..vanwege mijn zeer lichte visserij kies ik de small versie voor op de onderlijn..en de large versie voor op de hoofdlijn..maar dit zal natuurlijk voor iedereen verschillend zijn..ze hebben het perfecte gewicht..en zorgen ervoor dat de werking van je onderlijntjes net dat beetje meer meekrijgen waardoor je je rigjes kunt perfectioneren..in combinatie met een gescherpte haak enz enz..kun je heel wat dingen afdwingen en sturen..waardoor je nu net die ene karper wel vangt en anders niet had kunnen vangen..ook zijn de hooklink weights zeer veilig voor je lijn..en zullen geen beschadigingen achterlaten dan wanneer je bijvoorbeeld een loodhagel op de lijn knijpt..doe er je voordeel mee !

 2. andy b.

  Heel sterk materiaal en schuift ook zonder moeite op de onderlijn.

 3. Michel M.

  Goede sinkers.
  Makkelijk in gebruik en lekker zwaar.

  Goed product

 4. Richard N.

  Prima Tungsten en super zwaar.
  Kan niet meer zonder.

Een beoordeling toevoegen