Carp Whisperer – Tungsten Putty

Carp Whisperer Tungsten Putty is door zijn hoog soortelijk gewicht en sterke kleefkracht perfect te gebruiken voor het uitloden van pop-ups en als verzwaring op de onderlijn

8,99

Artikelnummer: TP Categorie: Tags: , , , , ,

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Tungsten Putty

Tijdens de ontwikkeling van onze Tungsten Putty hebben we er werk van gemaakt om het materiaal precies de juiste elasticiteit en kleefkracht te geven. Dit zonder daarbij aan soortelijk gewicht in te boeten. Hierdoor is onze kneedbaar lood ultra zwaar, zeer gebruiksvriendelijk! Bovendien heeft het een bijzonder hoge kleefkracht op verschillende soorten materiaal!

Carp Whisperer Tungsten Putty is door zijn hoog soortelijk gewicht perfect te gebruiken voor het uitloden van pop-ups. Daarnaast is het ideaal om te gebruiken als extra verzwaring op de onderlijn/leader zonder daarbij de visvriendelijkheid in de weg te staan!  Ons kneedbaar tungsten is gemaakt van pure wolfraam en daardoor niet giftig voor al het onderwaterleven. 

Om de verwerkbaarheid van het kneedbaar tungsten te verbeteren kun je het even wat kneden zodat het wat warmer wordt. Dit betekent dat onze putty niet zomaar van de onderlijn zal vallen. De kleefkracht en daarmee het vast blijven zitten op de lijn is iets waar onze putty echt het verschil in maakt. Het is misschien flauw om te zeggen maar je zult geen beter putty gaan vinden dan die van ons! Mocht je opzoek zijn naar een andere manier om je pop ups uit te loden dan kunnen onze sinkers ook een goede oplossing zijn!

Ons doel is om jou meer vissen te laten vangen! CW producten zijn daarom niet alleen veel duurzamer dan vergelijkbare producten, maar zullen door hun unieke design en eigenschappen ook daadwerkelijk meer vis opleveren! Net als al onze kunststof/rubber componenten bevat CW Tungsten Putty geen schadelijke toeslagstoffen die er voor kunnen zorgen dat de karper wordt afgeschrikt.

Carp Whisperer Top Tip: Wanneer je het tungsten putty gaat gebruiken om een pop up uit te loden die dit dan niet op de wartel. Het beste is dat je net onder de wartel op de knoop het kneedbaar tungsten fixeert. Op deze manier voorkom je dat de wartel in het sediment verdwijnt en zo de draaiweerstand verhoogd!

Specificaties Tungsten Putty:

 •          Uitstekende kleefkracht
 •          Uitermate zwaar
 •          Perfecte camouflage kleur
 •          Zeer eenvoudig te verwerken
 •          Verpakt per 20 gram
 •          Zonder repulsieve stoffen die karpers kunnen waarnemen

Verkrijgbaar in WEED, GRAVEL en SILT.

 

Kleur

Weed, Gravel, Silt

10 beoordelingen voor Carp Whisperer – Tungsten Putty

 1. Cas (geverifieerde eigenaar)

  Zwaar spul. Goed te verwerken en dat voor een visvriendelijk prijs.

 2. Sander D.

  Review putty

 3. Sijmen K.

  Ik ben zeer zeer zeer goed te spreken over de producten van CW. Deze putty is goed maar plakt heel erg waardoor het al gauw ergens aan vast plakt (rig safe, pva, pallets, tafel…) verder prima spul.

 4. Berry L.

  Goed spul

 5. marco t.

  Mooie stevige goed te verwerken samenstelling. In een mooie makkelijke verpakking die goed in de tacklebox past.

 6. erik k.

  Goed spul snelle levering helemaal top

 7. Ryan

  Wat mij betreft met voorsprong de beste putty die momenteel op de markt beschikbaar is , houd zeer goed vast en is lekker zwaar ! Hij doet me terugdenken aan de 20 jaar oude Nash putty die toen ook met kop en schouders boven de rest uitstak , deze Ernesto variant is minstens evenwaardig !

 8. Guido H.

  Sinds begin dit jaar ook de tungsten putty van CW in gebruik, het bevalt prima kleeft goed en blijft ook lang goed droogt niet snel mocht je hem in je tacklebox bewaren wat ik met andere putty regelmatig wel had.
  Guido

 9. peter c.

  Snel en betrouwbaar

 10. Marc D.

  Supersnel mijn artikelen in huis, dat is ook wel eens anders met on line winkels. Dus een aanrader en een dikke duim.Marc Dikken.

Een beoordeling toevoegen