Carp Whisperer – Tungsten Hooklink Sleeves (8st)

Carp Whisperer Tungsten hooklink sleeves zijn gemaakt van super zwaar tungsten. Met deze sleeves weet je zeker dat jouw onderlijn strak op de bodem ligt!

5,505,99

 Binnen 1-2 werkdagen verzonden

  Gratis verzending* vanaf €50, binnen NL

   Direct leverbaar

Tungsten Hooklink Sleeves

CW Tungsten Hooklink sleeves zijn perfect vorm gegeven en speciaal ontwikkeld om het in de war gooien van de onderlijn te voorkomen. Door de unieke samenstelling van het tungsten rubber hebben deze sleeves een langere levensduur. Daarnaast bezitten ze voldoende stijfheid om de onderlijn weg te drukken van het lood. Hierdoor wordt het resetvermogen van de karper rig aanzienlijk vergroot. Dit resetvermogen is belangrijk vooral op wateren met veel witvis of kreeft. Immers kreeften kunnen vrij snel de onderlijn in de war brengen waardoor je rig geen karper meer kan haken.

Deze tungsten sleeves komen in 2 lengtes namelijk in een 34 mm versie en een 21mm lange versie. De lange versie is vooral geschikt om te gebruiken voor de soepele onderlijnen. De korte versie kan ingezet worden voor gecoat onderlijnmateriaal of stiff links zoals de German Stiff rig. Let erop dat je eerst de sleeve op de onderlijn schuift en dan pas de knoop maakt!

Carp Whisperer Anti Tangle Sleeves zijn gemaakt van super heavy tungsten! Speciaal ontwikkeld om het in de war gooien van onze montage te voorkomen!

Daarbij geeft een sleeve ook de mogelijkheid om heel snel van karper rig te kunnen wisselen. Het enige wat je moet doen is een lus maken in het uiteinde van je onderlijn. Middels deze lus kun je de onderlijn aan de quick change swivel van de leader kunt bevestigen. Om nu de verbinding te fixeren schuif je een hooklink sleeve over de quick change wartel. Let wel het is niet enkel om de verbinding te fixeren maar ook de trekkracht van de wartel wordt aanzienlijk hoger. Het is daarom dat je nooit de Quick change swivel zonder anti tangle sleeve moet gebruiken. Deze anti tangle sleeves zijn ook verkrijgbaar zonder tungsten in 3 verschillende kleuren.

Eigenschappen:

 • Uitstekende anti tangle eigenschappen
 • Lange levensduur
 • Zeer sterk
 • Perfect passend op de CW Quick Change Swivels
 • Super zwaar
 • 8 stuks verpakt

Verkrijgbaar in twee verschillende lengtes 21mm en 34mm

Lengte

21mm, 34mm

5 beoordelingen voor Carp Whisperer – Tungsten Hooklink Sleeves (8st)

 1. Rocco (geverifieerde eigenaar)

  Ze zijn zeer zwaar perfect voor mij karpervissen

 2. Tim (geverifieerde eigenaar)

  Ik gebruik geen andere meer,zit standaard in mijn tacklebox en is goede kwaliteit

 3. Hanko (geverifieerde eigenaar)

  Altijd snelle levering en kwalitatief goeden spullen

 4. Freddy M.

  heel mooi klein rig materiaal , eerste keer gekocht , ik ben om , ook de levering heel snel geleverd , klasse

 5. Pedro

  Zoals altijd , goede duidelijke communicatie.
  Perfect qua levering , en altijd alles netjes en goed verpakt.

Een beoordeling toevoegen